Ειδήσεις

Συνεχίζει την πολιτική της δραστηριότητα η ΚΟ Ηρακλείου ΚΚΕ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ Ηρακλείου σε διάφορες περιοχές του νομού, με μέλη της Κ.Ο. του κόμματος και το βουλευτή Ηρακλείου ΚΚΕ Μανώλη Συντυχάκη.

Στα πλαίσια αυτά και ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, το ΚΚΕ καλεί το λαό «να μην επιλέξει την παγίδευση στα αντιλαϊκά δόκανα, για το ποιος ή ποια κυβέρνηση θα εφαρμόσει το μνημόνιο και τους αντιλαϊκούς εφαρμοστικούς νόμους αλλά, με δυνατό το ΚΚΕ, να ανοίξει το δρόμο της ανατροπής, χωρίς καπιταλιστική ιδιοκτησία και εξουσία».

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη 2 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν:

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο Κέντρο Υγείας Καστελίου και τις υπηρεσίες του Δήμου Μινώα στο Καστέλι, στις 9 π.μ. Στην συνέχεια, θα περιοδεύσει στο δημοτικό σχολείο, το γυμνάσιο και το λύκειο Καστελίου, στις 12 μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γωνιανάκη Γιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο "Δανδάλης" στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, στις 11 π.μ. και στη συνέχεια στην Επιθεώρηση Εργασίας, στις 12 μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χριστοφοράκη Γιάννη, μέλος του Σ.Π. Κρήτης της ΚΝΕ, στη Forthnet, στο ΙΤΕ, στις 10 π.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Καρκαβάτσο Μανώλη, στέλεχος του ΚΚΕ στο Μεσοχωριό, στις 7 μ.μ.

• Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τη Χουστουλάκη Βέφα, μέλος της Τ.Ε. Ηρακλείου του ΚΚΕ στα χωριά Βώροι, Μαγαρικάρι και Φανερωμένη, στις 7 μ.μ.

• Σύσκεψη με ομιλήτρια την Κοκοσάλη Μαρία, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ, στην Αγ. Τριάδα, στο καφενείο του "Εθνικού", στην πλ. Αϊβαλιώτη, στις 7 μ.μ.

Σχόλια