Ειδήσεις

Θα είναι υποψήφιος στο Ηράκλειο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης;

Μια "έκπληξη" για τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο και την Κρήτη γενικότερα θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη Ρηγίλλης, η διήμερη περιοδεία του προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, ο κ. Μεϊμαράκης σκοπεύει να είναι υποψήφιος βουλευτής, εκτός από τη Β' Αθηνών όπου εκλέγεται ανέκαθεν, και στο νομό Ηρακλείου! Η καταγωγή του προέδρου της Ν.Δ. είναι η αιτία για αυτήν την επιλογή, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Κρήτη, εφόσον οι πληροφορίες επαληθευτούν.

Πάντως ο κ. Μεϊμαράκης θα φτάσει το πρωί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και στη συνέχεια θα μεταβεί στο νομό Λασιθίου, απ' όπου θα ξεκινήσει τη μαραθώνια περιοδεία, που θα καλύψει όλο το νησί μέσα σε δύο ημέρες.

Βάσει προγράμματος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" στις 9:50 το πρωί και θα φτάσει στο Ηράκλειο στις 11:00.

Δεν πρόκειται να παραμείνει στο Ηράκλειο, αντίθετα θα αναχωρήσει σε... ανατολική κατεύθυνση και λίγο αργότερα θα βρίσκεται στη Νεάπολη, όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες.

Στις 12 το μεσημέρι βάσει προγράμματος αναμένεται η άφιξή του στον Άγιο Νικόλαο, όπου θα έχει επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους του νομού Λασιθίου. Από τις 12:30 ως τη 1:30 ακολουθούν επαφές του με παραγωγικούς φορείς και με τους υποψήφιους βουλευτές που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου.

Αργά το μεσημέρι θα αναχωρήσει από τον Άγιο Νικόλαο με προορισμό το Ηράκλειο.

Στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας που οργανώνεται στο κινηματοθέατρο "Αστόρια".

Την επόμενη μέρα, το πρωί, ο κ. Μεϊμαράκης θα πάει στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης όπου θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και αυτοδιοικητικούς παράγοντες του νομού Ηρακλείου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, θα αναχωρήσει για τη δυτική Κρήτη με πρώτο σταθμό της περιοδείας του το Πέραμα Μυλοποτάμου. Από τις 12 το μεσημέρι ως τις 2:45 θα συναντηθεί στο Ρέθυμνο με τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους, με παραγωγικούς φορείς αλλά και με πολίτες.

Αφού ολοκληρωθούν αυτές οι επαφές, πρόεδρος της Ν.Δ. θα συνεχίσει για το νομό Χανίων. Για τις 4 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί παρουσία του στο Ακρωτήρι Χανίων όπου θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων. Στις 4:15 θα βρίσκεται στην Αγιά προκειμένου να επισκεφθεί τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και στις 5 το απόγευμα θα επιστρέψει στα Χανιά για επαφές στην Αντιπεριφέρεια. Στις 6:30 θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Και ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναμένεται να ολοκληρώσει τη μαραθώνια περιοδεία του σε εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για τις 8:30 το βράδυ στο "Πορτοκάλι".

Σχόλια