Ειδήσεις

Στη μάχη των εκλογών και ο ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Νικολάου, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015, με επίκεντρο την τρέχουσα πολιτική κατάσταση και καθόρισε τα πρώτα βήματα εν όψει του προεκλογικού αγώνα και προτάθηκε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου ο Μ. Θραψανιώτης.

«Επιβεβαιώθηκε η στήριξη της κυβέρνησης της Αριστεράς, ιδιαίτερα στις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας.

Όλοι συμφώνησαν ότι πρέπει να δώσουμε κάθε δυνατότητα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει αυτοδύναμα, και να μην επιτρέψουμε την επάνοδο του παλαιού, φθαρμένου και διαπλεκόμενου πολιτικού  κατεστημένου.

Εκφράστηκαν οι προβληματισμοί όλων των μελών και η αποφασιστικότητα για  καθολική συμμετοχή στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

Συστήθηκε Εκλογική Επιτροπή η οποία είναι ανοιχτή για συμπλήρωση τόσο από μέλη αλλά και από φίλους του κόμματος που θέλουν να βοηθήσουν στον προεκλογικό αγώνα.

Επίσης η Γενική Συνέλευση αποφάσισε και ομόφωνα προτείνει στην Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015 την υποψηφιότητα του Μανόλη Θραψανιώτη, ο οποίος το απεδέχθη».

Σχόλια