Ειδήσεις

Ανοίγουν σήμερα οι παιδικοί σταθμοί

Ξεκινά σήμερα Τρίτη η λειτουργία των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ηρακλείου για τα παιδιά εκείνα που παρακολούθησαν και το περυσινό πρόγραμμα και φέτος έχουν το δικαίωμα της επανεγγραφής.

Σε ό,τι αφορά τις νέες εγγραφές παιδιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, στις 8 Σεπτεμβρίου αναμένονται τα αποτελέσματα του ΕΣΠΑ. Αμέσως μετά θα βγουν και τα αποτελέσματα των αιτήσεων που έγιναν μέσω του Δήμου Ηρακλείου, οπότε και θα βγει σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς, αυτό θα γίνει γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στο Δήμο Μινώα

Στο Δήμο Μινώα οι παιδικοί σταθμοί θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους αύριο Τετάρτη για να υποδεχτούν τα παιδιά που έχουν κάνει αίτηση επανεγγραφής. Τα οριστικά αποτελέσματα των νέων εγγραφών θα ανακοινωθούν μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕΣΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων του Δήμου, στο τηλέφωνο 28910/22922 (κ. Τσιάγγα Μαρία).

Σχόλια