default-image

Χανιά: "Ξύπνησε" το θύμα της βεντέτας

Κρήτη
Χανιά: "Ξύπνησε" το θύμα της βεντέτας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξύπνησε, βρίσκεται σε επαφή με το περιβάλλον και εξελίσσεται ομαλά η υγεία του 24χρονου Χανιώτη που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χανίων, μετά την επίθεση με όπλο που δέχτηκε από έναν 25χρονο συντοπίτη του σε καφετέρια-μπαρ. Χθες βγήκε από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο. Είχε αποσωληνωθεί από το πρωί της περασμένης Κυριακής, όπως τόνισε μιλώντας στη "Νέα Κρήτη" ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου κ. Ιωάννης Μανούσακας.

«Σε πρώτη φάση, ο νεαρός τραυματίας έχει καλή επαφή με το περιβάλλον», πρόσθεσε ο κ. Μανούσακας. Σημειώνεται πως έχει αφαιρεθεί η πρώτη σφαίρα που ήταν στο κεφάλι του ασθενούς και, όταν οι γιατροί κρίνουν, θα προβούν σε δεύτερο χειρουργείο, προκειμένου ν' αφαιρεθεί η δεύτερη σφαίρα που βρίσκεται πίσω από την καρωτίδα. Ουσιαστικά οι δύο αυτές σφαίρες από τις πέντε που δέχτηκε - όπως αναφερόταν από την Αστυνομία - προκάλεσαν πλήγμα, χωρίς ωστόσο η σφαίρα που παραμένει στο λαιμό να έχει επηρεάσει κάποιο ζωτικό όργανο.

Υπενθυμίζεται η διπλή τραγωδία στα Τσικαλαριά Χανίων το 2011 είχε οπλίσει το χέρι του 25χρονου και όταν αντίκρισε στο μπαρ τον 24χρονο γιο του φονιά του πατέρα του άρχισε να πατά τη σκανδάλη ενός πιστολιού 765, σχεδόν εξ επαφής και μπροστά στα μάτια θαμώνων. Τις προηγούμενες ημέρες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και μετανιωμένος για την πράξη του πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.  

Στις φυλακές, όμως, παραμένει και ο πατέρας του 24χρονου θύματος εκτίοντας ποινή κάθειρξης 11 ετών για την ανθρωποκτονία το 2011.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News