default-image

Πόποβιτς: «Στο Γεντί Κουλέ δε θα έχουμε πρόβλημα»

Ποδόσφαιρο
Πόποβιτς: «Στο Γεντί Κουλέ δε θα έχουμε πρόβλημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρούμενος που επιστρέφει στον ΟΦΗ, τον οποίο χαρακτήρισε σπίτι του, επισήμανε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του ο Ζντράβκο Πόποβιτς.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα στον ΟΦΗ. Νοιώθω αυτήν την ομάδα σαν το σπίτι μου. Δεν είναι ώρα να πούμε πολλά λόγια», είπε αρχικά ο 32χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: «Ήρθα να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει Σούπερ Λίγκ. Μαζί με τον κόσμο που ξέρω ότι αγαπάει την ομάδα, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε». Για την παρουσία του ΟΦΗ στην Γ' Εθνική και τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο Πόποβιτς ανέφερε ότι «η Γ Εθνική είναι δύσκολη κατηγορία με μικρά γήπεδα και ξύλο. Έπαιξα με την ΑΕΚ και ξέρω. Στο Γεντί Κουλέ με τον κόσμο μας όμως, πιστεύω ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Θα τα καταφέρουμε».

Πριν την προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο Ζντράβκο Πόποβιτς, είχε συζήτηση με τον προπονητή του ΟΦΗ Μουράτ Σεροπιάν και τον τεχνικό διευθυντή Γιώργο Βλαστό. Και οι δυο τον καλωσόρισαν στον ΟΦΗ. «Ποντάρουμε πολλά στην εμπειρία σου, στην προσπάθεια που κάνουμε. Η ποιότητα σου και τα στοιχεία σου στο επιθετικό κομμάτι είναι πολύτιμα για μας» ανέφερε στον Πόποβιτς ο Μουράτ Σεροπιάν. Να σημειωθεί ότι ο Πόποβιτς είπε στον κ. Σεροπιάν ότι το διάστημα που δεν είχε ομάδα, έκανε προπονήσεις και βρίσκεται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Στη συνέχεια ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε στα αποδυτήρια, όπου γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του και συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News