default-image

Η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

Ηράκλειο
Η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα της ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ ενόψει των επικείμενων βουλευτικών εκλογών, πραγματοποιώντας περιοδείες σε κλιμάκια στο δήμο και στο νομό Ηρακλείου, από μέλη της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και τον βουλευτή ΚΚΕ Ηρακλείου Μανώλη Συντυχάκη.

Στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας της Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ αύριο Τρίτη 1 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθούν:

  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Συντυχάκη Μανώλη, μέλος της Ε.Π Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ, στο Κέντρο Υγείας Πύργου και τις υπηρεσίες του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων στον Πύργο, στις 9πμ. Στην συνέχεια, θα περιοδεύσει στην Ένωση Πεζών και στις επιχειρήσεις «Φήμη» και «Κρητικό Φούρνο» στα Πεζά, στις 12μμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Βασιλειάδη Σάββα, γραμματέα της Ε.Π Κρήτης, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, στις 11πμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Γωνιανάκη Γιάννη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ, στο εργοστάσιο «Σαβοϊδάκης» στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου, στις 10πμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Ορφανό Στέλιο, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, στην Περιφέρεια και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στις 10πμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Ανδρουλάκη Λίνα, μέλος της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ, στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης, στις 11πμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής την Σοφίου Εμμανουέλλα, μέλος της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις διοικητικές υπηρεσίες του ΤΕΙ, στις 11πμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, τη Χουστουλάκη Βέφα, μέλος της Τ.Ε Ηρακλείου του ΚΚΕ σε εμπορικά καταστήματα στις Μοίρες, στις 7μμ.
  • Περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής, τη Χρυσού Ελευθερία, στέλεχος του ΚΚΕ, στα εμπορικά καταστήματα της οδού 1821, στις 7μμ.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί κεντρική ομιλία στο Τεφέλι, στο καφενείο του «Κουτεντάκη Βασίλη», στις 8μμ με ομιλητή τον Νταγκουνάκη Γιώργο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News