default-image

Β. Μεϊμαράκης: "Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα"

Ελλάδα
Β. Μεϊμαράκης: "Η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βέβαιος για την πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας, εμφανίζεται ο πρόεδρος της Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη διάρκεια περιοδείας του στην Αιτωλοακαρνανία και την Αχαΐα. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγρότες, καθώς και με τη Διοικούσα Επιτροπή του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο κ. Μείμαράκης ανέφερε ότι «στόχος της Νέας Δημοκρατίας είναι να αντλήσει όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από τη δεξαμενή των αναποφάσιστων και δεν πρέπει σε αυτές τις εκλογές να χαθεί καμία ψήφος».

«Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα» τόνισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και αναγνωρίζοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές οι Έλληνες ψήφισαν και με το θυμικό, και ρώτησε: «αξίζει να ψηφίζει κανείς με θυμό όταν αυτό μας κόστισε 90 δις ευρώ;»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε την «ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ» και τόνισε πως δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια.

Ταυτόχρονα, επεσήμανε ότι «η στάση της ΝΔ απέτρεψε την αύξηση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, ενώ δεσμεύτηκε πως τα μέτρα για τους αγρότες δεν θα περάσουν».

Σήμερα το απόγευμα στις 19:30, ο κ. Μεϊμαράκης θα μιλήσει στο κλειστό Γυμναστήριο Πάτρας, στο πλαίσιο των ομιλιών του στην περιφέρεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News