Ειδήσεις

Όλγα Γεροβασίλη:"Θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία"

«Την ώρα που η ΝΔ κάνει επικοινωνιακή πολιτική με λαϊκισμούς και ύβρεις, εμείς ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας» δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, καλώντας τον πρόεδρο της ΝΔ να απολογηθεί γιατί το κόμμα του εγκατέλειψε την ελληνική οικογένεια τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Έχουμε αποδείξει και υποσχόμαστε o Έλληνας πολίτης δεν θα χάσει το σπίτι που μένει αυτός και η οικογένειά του. Καλούμε τον κ. Μεϊμαράκη να απολογηθεί γιατί εγκατέλειψε την ελληνική οικογένεια τον περασμένο Δεκέμβριο. Ας πει στον ελληνικό λαό τι θα κάνει για την προστασία της πρώτης κατοικίας» δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Όλοι μας γνωρίζουμε ότι έπρεπε να γίνει αυτή η συμφωνία, εμείς ήμασταν οι πρώτοι που το λέγαμε αυτό. Ναι, θα υλοποιήσουμε τη συμφωνία. Δεν είμαστε δισυπόστατοι. Έχουμε μία υπόσταση και τη λέμε ανοιχτά και ειλικρινώς. Έχουμε αποφασίσει να είμαστε οι εγγυητές εξόδου της χώρας και επανόδου της σταθερότητας» δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη στον ΒΗΜΑ 99,5.

«Αυτή είναι μία δέσμευση, την οποία έχουμε αναλάβει από την ώρα της ψήφισης της συμφωνίας και φυσικά είμαστε σταθεροί σε αυτό που αποφασίσαμε και διατυπώσαμε. Δεν χρειάζεται κάποιος να υιοθετεί κάτι, το οποίο ξέρει ότι πρέπει να το κάνει» τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις μετεκλογικές συνεργασίες, η κ. Γεροβασίλη ξεκαθάρισε: «Δεν θα επαναφέρουμε εμείς στο προσκήνιο όλο το παλιό σύστημα, το οποίο έφερε τη χώρα μέχρι εδώ. Ο κ. Καμμένος διαχώρισε τη θέση του εγκαίρως».

«Όταν λέμε είμαστε εγγυητές, είμαστε εγγυητές για τη Δημοκρατία, για την έξοδο από τα μνημόνια. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε με πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες ιδεολογικά και με επιλογή ακολουθούν αυτή την ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική και ταυτίζονται με τους δανειστές και πολλούς από αυτούς που εκβίαζαν τη χώρα» υπογράμμισε η Όλγα Γεροβασίλη.

Αναφορικά για το προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος υποστήριξε πως «δεν είπαμε ψέματα στον ελληνικό λαό, διότι δεν θέλαμε να κοροϊδέψουμε κανέναν. Είχαμε ένα πρόγραμμα, το οποίο παραμένει στους στόχους μας, στις βασικές του κατευθύνσεις. Είναι άλλο πράγμα λέω ψέματα και άλλο πράγμα κάνω τακτική υποχώρηση».

Σχόλια