Ειδήσεις

Μόνο σε Χανιά και Ρέθυμνο ο Αλέξης Τσίπρας

Τελικά η "μάχη της Κρήτης" δε θα δοθεί στο Ηράκλειο, αφού Τσίπρας και Μεϊμαράκης δε θα βρεθούν στην πόλη την ίδια μέρα, όπως αναμενόταν.

Μετά την ανακοίνωση της καθόδου Τσίπρα Τρίτη και Τετάρτη, όλοι περίμεναν ότι Τσίπρας και Μεϊμαράκης θα βρεθούν και οι δύο την Τετάρτη στο Ηράκλειο. Όμως τελικώς αυτό δε θα γίνει, αφού ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόκειται σε αυτήν τη φάση της προεκλογικής περιόδου να επισκεφτεί την ανατολική Κρήτη και θα περιοριστεί στην δυτική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο απερχόμενος πρωθυπουργός θα βρεθεί αύριο Τρίτη στα Χανιά και στη συνέχεια στο Ρέθυμνο, ενώ την Τετάρτη θα επισκεφτεί τα Ανώγεια και στη συνέχεια θα αναχωρήσει απευθείας για την Αθήνα, πιθανότατα μέσω του "Ν. Καζαντζάκης".

Για το λόγο αυτό άλλωστε δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί - τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση - η διακαναλική συνέντευξη που επρόκειτο να παραχωρήσει στο Ηράκλειο και η οποία επίσης συζητιόταν επίμονα χθες ως πιθανότητα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα επισκεφτεί Ηράκλειο και Λασίθι σε άλλη φάση της προεκλογικής εκστρατείας, καθώς δεν αποκλείεται να κλείσει την προεκλογική περίοδο - όπως το συνηθίζει - με ομιλία του στο Ηράκλειο!

Σχόλια