default-image

Στα Περιβόλια κλείνει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

Ποδόσφαιρο
Στα Περιβόλια κλείνει η αυλαία της 2ης αγωνιστικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς δίνει απόψε ο Πλατανιάς, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο παιχνίδι που κλείνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Super League.

H ομάδα του Περιστερίου καλείται να αφήσει πίσω της τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Φενερμπαχτσέ και να αλλάξει ρότα στη φετινή πορεία, στρέφοντας αποκλειστικά την προσοχή της στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις.

Οι Χανιώτες θα έχουν δύσκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα πιο έτοιμη από αυτούς, αλλά ποντάρουν στο παράγοντα «κόπωση», από τα διαδοχικά παιχνίδια που έχει δώσει ο σημερινός της αντίπαλος στο πλαίσιο του Europa League.

 Ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους ανέτοιμους Ράμος και Τσουράκη, καθώς και στους Δημήτρη και Τζιμόντζι, ενώ νέο πρόσωπο που στελεχώνει την αποστολή των Χανιωτών είναι ο Πάγκαλος.

Μετά τη δύσκολη νίκη της πρεμιέρας, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να κάνει το «δύο στα δύο», υπόθεση που μόνο εύκολη δεν είναι, απέναντι στον Πλατανιά που ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου όπως και στο παιχνίδι της πρεμιέρας αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και να δώσει χρόνο συμμετοχής στις… ρεζέρβες, στο έκτο φετινό επίσημο ματς των «κυανόλευκων». Βέβαια το ροτέισον θα είναι περιορισμένο με τους Στόιτσεφ, Κούρο και Μπρίτο να αναμένεται να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Η πλάστιγγα της προϊστορίας γέρνει αισθητά υπέρ του Ατρομήτου, αφού οι φιλοξενούμενοι στα έξι παιχνίδια με αντίπαλο τον Πλατανιά σε Περιστέρι και Χανιά δεν έχουν ηττηθεί ποτέ και έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ.

Πιθανές ενδεκάδες

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Μπανανά, Σελίν, Στανισλαβίεβιτς, Μαχαματ, Ντίνας, Τζιλβάν, Μεδνρινός, Ανγκούλο.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κούρος, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Γοδόι, Ουσέρο, Στόιτσεφ, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ναπολεόνι.

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Βοηθοί: Χαρίσης (Γρεβενών), Πάτρας (Μακεδονίας).

Τέταρτος: Μήτσιος (Ηπείρου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News