default-image

Τσίπρας και Μεϊμαράκης "μαζί" στην Κρήτη;

Κρήτη
Τσίπρας και Μεϊμαράκης "μαζί" στην Κρήτη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «μάχη της Κρήτης» όπως φαίνεται για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ θα δοθεί την εβδομάδα που έρχεται  καθώς όπως όλα δείχνουν δεν αποκλείεται  οι δυο πολιτικοί αρχηγοί , Τσίπρας και Μεϊμαράκης, να βρεθούν την ίδια ημέρα στο νησί.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού,  υπάρχει εισήγηση προς το γραφείο του Αλέξη Τσίπρα , ο ίδιος να βρεθεί για διήμερη περιοδεία στην Κρήτη την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Στο πρόγραμμα αυτό σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχει η σκέψη για επίσκεψη σε Χανιά , Ηράκλειο αλλά και Ανώγεια με τον πρόεδρο του κόμματος να προσανατολίζεται σε περιοδείες και όχι σε ανοικτή συγκέντρωση ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Όλα τα παραπάνω ωστόσο υπάρχουν ως σχεδιασμός και το πρόγραμμα αναμένεται να κλειδώσει είτε αργά σήμερα το βράδυ είτε το αργότερο αύριο το πρωί χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας νέας ανατροπής με δεδομένη και την παρουσία του προέδρου της Ν.Δ στο νησί τις ίδιες ημέρες.  

Τοπικά στελέχη κρατούν σιγή ιχθύος εωσότου υπάρξουν τελικές αποφάσεις ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακοινώσεις θα γίνουν σύντομα με σχετικό δελτίο τύπου.

Αρχικά είχε διαρρεύσει πληροφορία ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στην Κρήτη αύριο Δευτέρα ωστόσο αυτό διαψεύστηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από την Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «συνύπαρξη» των πολιτικών αρχηγών

Οι πληροφορίες αυτές αποκτούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και με δεδομένο το γεγονός ότι έχει «κλειδώσει» η κάθοδος Μεϊμαράκη στην Κρήτη για την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κινηματοθέατρο «Αστόρια» στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News