default-image

Στην φάκα 52χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

Κρήτη
Στην φάκα 52χρονος για διακίνηση ναρκωτικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 52χρονος Έλληνας και 27χρονος Ιρακινός.

Οι δύο άνδρες, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες  αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, εντόπισαν τον 27χρονο κατά το χρόνο που μετέβει στην οικία του 52χρονου και προμηθεύτηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 27χρονο και στην οικία του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 21,3 γραμμάρια κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

(φωτο αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News