default-image

Νεαρός Χανιώτης αυτοκτόνησε πάνω στο μνήμα του παππού του

Κρήτη
Νεαρός Χανιώτης αυτοκτόνησε πάνω στο μνήμα του παππού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την Κίσσαμο Χανίων, καθώς ένας 23χρονος φέρεται να έδωσε τέρμα στη ζωή του και μάλιστα... πάνω στον τάφο του παππού του!

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο 23χρονος βρέθηκες νεκρός, έχοντας αυτοπυροβοληθεί με μια κυνηγετική καραμπίνα,στο νεκροταφείο του Πλάτανου, πάνω στο μνήμα του παππού του!

Ο νεαρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τη νύχτα του Σαββάτου είχε τηλεφωνήσει στους γονείς του και σε κάποιους φίλους του, προαναγγέλοντας την πρόθεση του να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Αμέσως φίλοι και συγγενείς άρχισαν έναν αγώνα για να τον εντοπίσουν και να τον αποτρέψουν από την πράξη του, ωστόσο η αναζήτηση τους απέβη άκαρπη, έως ότου σήμερα το πρωί, περίπου στις 5, τον βρήκαν νεκρό  πάνω στο μνήμα του παππού του ο οποίος έφυγε από τη ζωή πρόσφατα.

Για την ακρίβεια ήταν ένας φίλος του 23χρονου αυτός που βρήκε το άψυχο σώμα του, με την κυνηγετική καραμπίνα δίπλα.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο όλα καταλήγουν στο συμπέρασμα της αυτοχειρίας.

Η σορός του 23χρονου διεκομίσθη στο Νοσοκομείο για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που οδήγησαν το παλικάρι να βάλει τέλος στη ζωή του με τέτοιο τραγικό τρόπο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News