default-image

Λύτρωση στο φινάλε για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Λύτρωση στο φινάλε για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλύτωσε το… έμφραγμα ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ επικρατώντας τελικά με 0-2 του Λεβαδειακού χάρη στα γκολ των Μιλιβόγεβιτς στο 89' και Φορτούνη στο 91'.

 Η Βέροια για 89 ολόκληρα λεπτά κρατούσε ανέπαφη την εστία της και βρισκόταν κοντά σε μία σπουδαία ισοπαλία, όμως με δυο... κόντρες οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ στο φινάλε και πήραν τους βαθμούς της νίκης. Στο 89' και στο 91' σκόραραν οι Μιλιβόγεβιτς και Φορτούνη. Ο Σέρβος νίκησε τον εκπληκτικό Τσιντώτα, όταν η μπάλα χτύπησε στο πόδι του σε προσπάθεια για διώξιμο και κατέληξε στα δίχτυα, ενώ ο Αρκάς μεσοεπιθετικός είδε το σουτ του να κοντράρει στον Ρομέου, να παίρνει ύψος και να βρίσκει δοκάρι προτού αναπαυτεί στο βάθος της εστίας του.

Οι Βοιωτοί ήταν πολύ καλοί στο ανασταλτικό κομμάτι, είχαν τον τερματοφύλακά τους σε σπουδαία βραδιά και μπορούν να τα έχουν με την τύχη τους για το γεγονός πως έχασαν τον ένα βαθμό. Βέβαια, προηγουμένως η τύχη τους είχε χαμογελάσει στο σουτ του Ντοσεβί (80') και στην σέντρα του Ντομίνγκες (85'), με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στις δυο περιπτώσεις.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Μάντζιος): Τσιντώτας, Μιλιάζες, Εντουίν, Τριποτσέρης, Στάθης, Νικολάου, Ρομέου, Γιακουμάκης (88' Ναβάρο),

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Σαλίνο, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (56' Σεμπά), Φορτούνης, Πάρντο (57' Ντομίνγκες), Ντουρμάζ (71' Ντοσεβί), Χάρα.

Επεισόδια πριν τη σέντρα

Πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού και των ΜΑΤ.

Πιο συγκεκριμένα, περίπου μία ώρα πριν τη σέντρα οπαδοί των «ερυθρόλευκ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News