default-image

Μεϊμαράκης: "Τρέχουν στις εκλογές γιατί φοβήθηκαν τη Ν.Δ."

Ελλάδα
Μεϊμαράκης: "Τρέχουν στις εκλογές γιατί φοβήθηκαν τη Ν.Δ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθαρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας ζήτησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις του κατά την επίσκεψή του στο  Δημαρχείο Ασπρόπυργου.

Όπως είπε, πήγε στο Δημαρχείο της πόλης γιατί θέλει να δίνονται λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και, μιλώντας με κατοίκους, πρόσθεσε: «Τα δεινά που συσσωρεύτηκαν στην αυτοδιοίκηση είναι θέμα έλλειψης κοινωνικής πολιτικής. Σήμερα θα είμαι προσεκτικός και δε θα δεσμευτώ γι' αυτά που όταν θα φύγω από εδώ δεν μπορώ να τα υλοποιήσω. Ο σύντομος χρόνος των εκλογών δε μας επιτρέπει να επισκεφτούμε όλες τις περιοχές. Το πρόγραμμά μας είναι γνωστό, αλλά θα το επικαιροποιήσουμε. Αμέσως μόλις λάβουμε εντολή διακυβέρνησης, θα δούμε τους φορείς να το συζητήσουμε και να το υλοποιήσουμε. Ο Αλέξης Τσίπρας ζητά ξανά νέα εντολή, δεν επιτρέπει την υλοποίηση κανενός μακροπρόθεσμου προγράμματος και την ομαλοποίηση της οικονομίας».

Ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι εκείνος θέλει εντολή για τέσσερα χρόνια, επισημαίνοντας την ανάγκη συνδιαμόρφωσης των πολιτικών με τους πολίτες.

«Τώρα έχουμε ένα μνημόνιο που δεν το ξέρουν οι πολίτες και τους ζητάμε να επιλέξουν για τα επόμενα δέκα χρόνια», σημείωσε.

«Προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή κράτησε πολύ η διαπραγμάτευση πέτυχε πολλά. Ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις κοστίζει πολύ. Και λέγε-λέγε φτάσαμε να μας φεσώσει 90 δισ.», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος τόνισε ότι είναι σημαντικό να χτιστεί ξανά σχέση εμπιστοσύνης του πολιτικού συστήματος με τους πολίτες.

«Δε θα σας πω τι θα ψηφίσετε, αλλά να σκεφτείτε τι θα ψηφίσετε και να προβληματιστείτε», πρόσθεσε μεταξύ άλλων αναφέροντας, επίσης, για το ΣΥΡΙΖΑ ότι «τρέχουν τις εκλογές γιατί φοβήθηκαν τη Ν.Δ., φοβήθηκαν ότι συσπειρωθήκαμε. Δείτε την Κεντρική τους Επιτροπή με τα πρόσωπα από κάτω σκοτεινά και εμάς που ενωμένοι προχωρούμε».

Ο δήμαρχος Ασπόπυργου, απευθυνόμενος στον κ. Μεϊμαράκη, του είπε ότι ο δήμος είναι προπύργιο της παράταξης, όμως στο δημοψήφισμα πήρε 80%. «Κύριε πρόεδρε ανασυγκρότησε και αναγέννησε την παράταξη, απομόνωσε τους ακραίους», του είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης κατά την επίσκεψή του στον Ασπρόπυργο συνοδευόταν από βουλευτές της Ν.Δ., όπως οι Γ. Βλάχος, Ν. Κακλαμάνης, Θ. Μπούρας, Μ. Βορίδης, Β. Οικονόμου, Γ. Μαρτίνου, και πολιτευτές του κόμματος.

Συνάντηση με τον Ιερώνυμο το απόγευμα

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, θα συναντηθεί το απόγευμα ο κ. Μεϊμαράκης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών μετά από σχετικό αίτημα του προέδρου της Ν.Δ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News