default-image

Ηράκλειο: Πραγματοποιήθηκε και φέτος η "Γιορτή Σοκολάτας"

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Πραγματοποιήθηκε και φέτος η "Γιορτή Σοκολάτας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια άκρως ελκυστική γιορτή, όπως θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κανείς, διοργανώθηκε την Τρίτη 25 Αυγούστου, για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, στον πεζόδρομο της Χάνδακος στο Ηράκλειο. Το καφέ "Ουτοπία", φημισμένο πλέον στην πόλη του Ηρακλείου για τη σοκολάτα και το φοντί του, έχει καθιερώσει εδώ και δέκα χρόνια να γιορτάζει τη σοκολάτα.

Ποιος μπορεί άραγε να αντισταθεί σε αυτόν τον πειρασμό που λέγεται σοκολάτα; Ανεξαρτήτως ηλικίας, νομίζω λίγοι, για να μην πω ελάχιστοι, είναι εκείνοι που μπορούν να καταφέρουν κάτι τέτοιο. Έτσι λοιπόν, από νωρίς το απόγευμα και έως τις 9 περίπου το βράδυ της περασμένης Τρίτης, μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν στη Χάνδακος για να απολαύσουν άφθονη σοκολάτα.

Ο πεζόδρομος μεταμορφώθηκε σε ένα μυστικό εργαστήριο σοκολάτας και προσκάλεσε τους περαστικούς να δοκιμάσουν, δωρεάν, σοκολατένιους πειρασμούς σε κάθε συνδυασμό! Σιντριβάνια σοκολάτας, φρεσκοψημένες βάφλες, αλλά και δροσιστικό παγωτό πλημμύρισαν το σοκάκι, σκορπώντας παντού μεθυστικά αρώματα.

Οι λάτρεις της σοκολάτας, λοιπόν, όχι μόνο είχαν τη χαρά να απολαύσουν την αγαπημένη τους γεύση σε κάθε μορφή της, αλλά είχαν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν μέσα από ρυθμούς Salsa και Tango, που πρόσφεραν ορισμένα συγκροτήματα και χορευτικές ομάδες που παρευρέθηκαν εκεί.

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για ακόμη μια χρονιά η Γιορτή Σοκολάτας, ανανεώνοντας το ραντεβού της ξανά με τον κόσμο του Ηρακλείου σε ένα χρόνο από τώρα, με περισσότερη δόση από αυτήν!

Μαρία Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News