default-image

Συνάντηση Ν. Μαριά με το δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη

Κρήτη
Συνάντηση Ν. Μαριά με το δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με το δήμαρχο Φαιστού Γιώργο Αρμουτάκη είχε στις 26 Αυγούστου 2015, στο Δημαρχείο στις Μοίρες, ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων αντιφεντεραλιστών και επικεφαλής του πολιτικού κινήματος "Αντιμνημονιακοί Πολίτες", καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στη συνάντηση, στην οποία έλαβαν επίσης μέρος οι αντιδήμαρχοι Ελένη Τιτάκη, Γιώργος Μαυράκης και Μανώλης Χαριτάκης, καθώς και η γενική γραμματέας του Δήμου Μαρία Σοφουλάκη, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Φαιστού.

Όπως επισήμανε ο Έλληνας ανεξάρτητος ευρωβουλευτής βρίσκεται σε επαφή με τους αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης της πατρίδας μας προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και να αναλάβει σχετικές πρωτοβουλίες σε επίπεδο Ε.Ε. για την επίλυσή τους.

Επίσης ο Νότης Μαριάς επικεντρώθηκε σε κομβικά θέματα που απασχολούν τη Μεσαρά, όπως είναι η ολοκλήρωση του Οδικού Άξονα Ηρακλείου-Μοιρών, η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ, η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα, η τουριστική ανάπτυξη και η ανάδειξη των πολιτιστικών και θρησκευτικών μνημείων του Δήμου, ενώ τέλος αντάλλαξε απόψεις με τους αιρετούς για το λιμάνι του Νότου στον Κόκκινο Πύργο και την αξιοποίηση του αεροδρομίου Τυμπακίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News