Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα δημάρχου Χερσονήσου στους επιτυχόντες

«Εύχομαι αυτή να είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής πορείας…». Με αυτά τα λόγια, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Μαστοράκης, απευθύνεται στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ σε συγχαρητήριο μήνυμά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του δημάρχου:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που είδαν τους κόπους τους να δικαιώνονται και πέτυχαν την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Εύχομαι από καρδιάς αυτή να είναι μόνο η αρχή μιας λαμπρής πορείας σε επιστημονικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που σε εξαιρετικά δύσκολους καιρούς συνέβαλαν τα μέγιστα στην προσπάθεια των παιδιών.

Τέλος, θα ήθελα να επισημάνω σε όσους προσπάθησαν και δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα ότι η ζωή δίνει σε όλους πολλές ευκαιρίες και εναλλακτικές για να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας. Η σκληρή δουλειά, με επιμονή και μεθοδικότητα, είναι ο μόνος δρόμος για να εκπληρωθούν οι προσωπικές σας επιδιώξεις. Άλλωστε το μέλλον ανήκει στη δική σας γενιά και είναι στα χέρια σας».

Σχόλια