default-image

Συγχαρητήρια από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Ηρακλείου

Ελλάδα
Συγχαρητήρια από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγχαρητήρια σε επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων και στους γονείς τους εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Μαθητών νομού Ηρακλείου.

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ, η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων μαθητών ν. Ηρακλείου συγχαίρει όλες-ους τις-ους επιτυχούσες-όντες και τους εύχεται καλή αρχή, πρόοδο και επιτυχία στο νέο δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν.

Πολλά συγχαρητήρια και στους γονείς τους και ευχές για καλή δύναμη καθώς όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους για τη στήριξη των παιδιών τους, ιδιαίτερα σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε.

Συγχαίρουμε, επίσης, και τους εκπαιδευτικούς για τη δική τους συνδρομή παρά τις δυσκολίες που και εκείνοι αντιμετωπίζουν στη σχολική πραγματικότητα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε εκείνα τα παιδιά που δεν είχαν το αποτέλεσμα που επιθυμούσανγια τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν. Στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι. Ας συνεχίσουν τις προσπάθειες τους χωρίς απογοητεύσεις και με επιμονή, εργατικότητα και αποφασιστικότητα να διεκδικήσουν το μέλλον που τους ανήκει.

Ως Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων μαθητών ν. Ηρακλείου, γνωρίζοντας ότι το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας μας αντιμετωπίζει πάρα πολλά προβλήματα και χρειάζεται ριζική αλλαγή, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για δημόσια δωρεάν παιδεία και καλύτερη ζωή».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News