default-image

Παίκτης του Κρουσώνα και επίσημα ο Μαραθιανός

Ποδόσφαιρο
Παίκτης του Κρουσώνα και επίσημα ο Μαραθιανός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Κρουσώνα είναι και επίσημα από σήμερα ο Ζαχαρίας Μαραθιανός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΟ Κρουσώνα καλωσορίζει στην οικογένεια του σωματείου τον ποδοσφαιριστή Ζαχαρία Μαραθιανό, ο οποίος αποτελεί νέο απόκτημα της ομάδας. Ο 21χρονος (γεν. 20/03/94) επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ και η διοίκηση του ΠΑΟ Κρουσώνα ήρθε σε συμφωνία μαζί του για να ενταχθεί στο σωματείο.

Ο Ζάχος Μαραθιανός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Λίντο και στη συνέχεια μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού. Στην ομάδα Κ17 του «τριφυλλιού» ήταν πρώτος σκόρερ και στη συνέχεια προωθήθηκε στην ομάδα Κ20, όπου το 2012 στέφθηκε πρωταθλητής στην αντίστοιχη διοργάνωση της Super League.

Το 2013 επέστρεψε στο Ηράκλειο και εντάχθηκε στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ, όπου αναδείχτηκε επίσης πρώτος σκόρερ. Το Σεπτέμβριο του 2014 υπέγραψε συμβόλαιο στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την περίοδο 2014-15 κατέγραψε με τη φανέλα του ΟΦΗ 9 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Super League και 5 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας. Αυτό το καλοκαίρι συμμετείχε στις προπονήσεις και τα φιλικά προετοιμασίας του ΟΦΗ μέχρι και τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα».

«Θα προσπαθήσω να ανταποδώσω»

Σε δήλωσή του μετά την συμφωνία του με τους ανθρώπους του Π.Α.Ο. Κρουσώνα, ο Ζαχ. Μαραθιανός τόνισε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του ΠΑΟ Κρουσώνα για την προσέγγιση και την εμπιστοσύνη τους προς εμένα. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξαν και η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Επίσης ευχαριστώ την οικογένειά μου για την υποστήριξη και βοήθεια που μου προσφέρει».

Στη φωτογραφία ο Ζαχαρίας Μαραθιανός με το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Π.Α.Ο. Κρουσώνα, Μανόλη Λεμονάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News