Ειδήσεις

"Συγχαρητήρια" από τον Ι. Μαλανδράκη στους επιτυχόντες

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

«Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολικών μονάδων του Δήμου Πλατανιά αλλά και όλης της χώρας, που κατάφεραν, με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στο στόχο τους, να πετύχουν την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πατρίδας μας και τους εύχομαι να έχουν καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Βέβαια και η ευθύνη της πολιτείας είναι μεγάλη για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους αυριανούς μας επιστήμονες, προκειμένου με τη σειρά τους και αυτοί να βοηθήσουν τη χώρα μας, να βγει από την παρατεταμένη κρίση.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς για τη συνεχή και αμέριστη υποστήριξη που προσέφεραν στους μαθητές σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην επιτυχία των παιδιών μας.

Ειδικά σε όσους μαθητές δεν πέτυχαν τον παρόντα στόχο τους, θέλω να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους ,καθώς είναι βέβαιο  ότι στην  διαδρομή τους θα υπάρξουν πολύ στόχοι  που θα πρέπει να επιτευχθούν και τους εύχομαι ολόψυχα να τους πετύχουν».

Σχόλια