default-image

Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών ανοίγουν την καρδιά τους

Κρήτη
Οι επιτυχόντες των πανελλαδικών ανοίγουν την καρδιά τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων μαθητών και στην Κρήτη σηματοδότησε χθες, λίγο μετά τις 10 το πρωί, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Παιδείας και η σταδιακή ανάρτησή τους στα σχολεία του νησιού και ολόκληρης της χώρας. Χαμόγελα στους μαθητές που μπόρεσαν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, αλλά και στενοχώρια στους υπόλοιπους, που όμως ξέρουν ότι όλη τους η ζωή είναι μπροστά για να ξαναπροσπαθήσουν, ήταν τα χαρακτηριστικά των συναισθημάτων των μαθητών που πήγαιναν στα σχολεία και στέκονταν με αγωνία μπροστά στους πίνακες με τα αποτελέσματα.

Τα Κρητικόπουλα, που από χθες κέρδισαν μια θέση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μοιράστηκαν στη "Νέα Κρήτη" τη χαρά τους και μίλησαν για το νέο σταθμό στη ζωή τους που ξεκινάει από αύριο, τα όνειρα και τις αγωνίες τους. Διαβάστε τι μας είπαν!

Γιάννης Μασοκώστας - 11ο Λύκειο, 1ος στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου: «Ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στο όνειρό μου να γίνω δημοσιογράφος και να ασχοληθώ με το αθλητικό ρεπορτάζ είναι η εισαγωγή μου στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ένα όνειρο που έχω από 8 χρονών. Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, και συνάμα μια γλυκιά αγωνία για το αύριο».

Μαρία Δαλαμπέκη - 4ο Γενικό Λύκειο, Κτηνιατρική Καρδίτσας: «Πέρασα Κτηνιατρική στην Καρδίτσα. Μου αρέσει αυτή η σχολή και βλέπω ότι έχει μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες, αλλά και σε όλους όσοι μας στήριξαν στην προσπάθειά μας αυτή. Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Οδοντιατρική, όμως για 300 μόρια δεν την έπιασα».

Γιώργος Δόξας - 4ο Γενικό Λύκειο, Ιατρική Κρήτης: «Πέρασα Ιατρική στο Ηράκλειο. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, αλλά στην Αθήνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα αυτό που ήθελα και όλοι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθηγητές και όλους όσοι με στήριξαν».

Ειρήνη Σταυρακάκη - 4ο Γενικό Λύκειο, Φιλολογία Ρεθύμνου: «Πέρασα Φιλολογία στο Ρέθυμνο. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη κι ενθουσιασμένη. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν γιατί η αλήθεια είναι ότι είχα αφιερώσει πολύ χρόνο για διάβασμα. Στο μεταξύ, πέρασε κι ο αδελφός μου, που έδινε με το 10%, Λογιστική».

Ελένη Καλαφάτη - 4ο Γενικό Λύκειο, Εκπαιδευτική και Κοινωνική Πολιτική Θεσσαλονίκης: «Πέρασα στη σχολή Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη επιλογή και σήμερα (σ.σ. χθες) κιόλας φτιάχνω βαλίτσες για να φύγω. Ο αδελφός μου, Νικηφόρος, έδινε δεύτερη χρονιά και πέρασε στην ΑΣΣΟΕ Αθήνας, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας».

Μαγδαληνή Τοπούζα - 4ο Γενικό Λύκειο, Χημικό Ηρακλείου: «Κατάφερα να περάσω στο Χημικό Ηρακλείου, ενώ η πρώτη μου επιλογή ήταν η Κτηνιατρική. Όμως, είμαι πολύ ικανοποιημένη και με αυτήν τη σχολή, γιατί έχει προοπτικές και θα γλιτώσω κι ένα σωρό έξοδα, αφού θα μείνω στον τόπο μου».

Ευαγγελία Μαραγκάκη - 4ο Γενικό Λύκειο, Παιδαγωγικό Ρεθύμνου: «Είχα ως πρώτη επιλογή το Παιδαγωγικό Ρεθύμνου. Πέρασα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών στο Ηράκλειο, 10η στη σειρά. Αισθάνομαι χαρά γιατί αρχικά ήθελα Μαθηματικά, όμως έβγαλα πιο υψηλή βαθμολογία από ό,τι περίμενα κι έτσι δήλωσα Ρέθυμνο».

Μαρία Τρικάλη - 4ο Γενικό Λύκειο, Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Θεσσαλονίκης: «Είμαι ενθουσιασμένη. Είναι μια καινούργια αρχή και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Πέρασα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών στη Θεσσαλονίκη. Βέβαια, η πρώτη μου επιλογή ήταν η ίδια σχολή, αλλά στην Αθήνα. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν, μιας και είχα διαβάσει αρκετά».

Κωνσταντίνα Σφακιανάκη - 2ο Γενικό Λύκειο, Φυσικό Ηρακλείου: «Πέρασα στο Φυσικό, στο Πανεπιστήμιο Ηρακλείου. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που θα σπουδάσω στον τόπο μου. Φέτος, τα θέματα ήταν δύσκολα, ενώ οι οικονομικές εξελίξεις επηρέασαν πολύ τις επιλογές των υποψηφίων».

Κυριάκος Καρύδης - 2ο Γενικό Λύκειο, Μαθηματικό Ηρακλείου: «Πέρασα στο Μαθηματικό Ηρακλείου. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το περίμενα ότι θα περάσω, γιατί είχα συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία. Έχω άλλα δύο αδέλφια που σπουδάζουν στο Ηράκλειο, στο ΤΕΙ».

Βικτωρία-Ειρήνη Μαυρομανωλάκη - 2ο Γενικό Λύκειο, Ιατρική Ηρακλείου: «Πέρασα Ιατρική Ηρακλείου και ήταν η πρώτη μου επιλογή. Χρειάστηκε να έχω σύστημα και οργάνωση για να τα καταφέρω, ενώ διάβασα αρκετά. Εξάλλου για να επιτύχει κάποιος, όλα αυτά χρειάζονται».

Μπάμπης Μήτσου -2ο Γενικό Λύκειο, Οικονομικό Ρεθύμνου: «Είμαι ικανοποιημένος. Πέρασα στο Οικονομικό Ρεθύμνου. Εξάλλου ήταν η πρώτη μου επιλογή, ενώ στο Ρέθυμνο ήδη σπουδάζει η αδελφή μου στην ίδια σχολή».

Κωνσταντίνος Ρέππας - 2ο Γενικό Λύκειο, Πολιτικών Μηχανικών Ξάνθης: «Πέρασα στο Πολιτικών Μηχανικών στην Ξάνθη. Ήταν πρώτη επιλογή και ετοιμάζω ήδη βαλίτσες. Ήδη, η αδελφή μου σπουδάζει στο Βόλο Αρχιτεκτονική Μηχανικών, ενώ ο πατέρας μου είναι μηχανολόγος».

Γιάννης Σπανάκης - 11ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου, Χημικό Ηρακλείου: «Πέρασα στο Χημικό Ηρακλείου. Ήταν η δεύτερη επιλογή, αφού η πρώτη ήταν στο Μετσόβιο, στο Χημικών Μηχανικών. Αισθάνομαι περήφανος που κατάφερα να περάσω και αισιόδοξος για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν. Διάβαζα μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια».  

Σπύρος Φίλιππας - 2ο Γενικό Λύκειο, Μαθηματικό Κρήτης: «Περνάω στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης, στο Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών. Η σχολή αυτή μου αρέσει, εξάλλου έχω επηρεαστεί και από τον πατέρα μου, που είναι μαθηματικός. Διάβαζα όσο χρειαζόταν. Επρόκειτο πάντως για μια προσπάθεια χρόνων. Εάν έχεις βάσεις, δε χρειάζεται να δώσεις υπερβολικό βάρος στο διάβασμα στο τέλος του χρόνου, ενώ δεν υπάρχει και άγχος».

Αφροδίτη Μαρκάκη - 2ο Γενικό Λύκειο, Ψυχολογίας Θεσσαλονίκης: «Η πρώτη μου επιλογή ήταν η Ψυχολογία και πέρασα στη Θεσσαλονίκη. Δε νομίζω ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μυστικά επιτυχίας. Ο καθένας πρέπει να βρει το δικό του. Ουσιαστικά να κάνει αυτό που του ταιριάζει. Διάβαζα χωρίς άγχος και είχα παράλληλα και τις εξόδους μου. Οι πανελλαδικές δεν είναι αυτό το τέρας που καταστρέφει για ένα χρόνο τη ζωή σου».

Σπύρος Τσαλουχίδης - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενος και πάρα πολύ ανακουφισμένος γιατί όλο το καλοκαίρι είχα αρκετό άγχος για τα αποτελέσματα. Τελικά, πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη. Πλέον, ανυπομονώ να μετακομίσω στη συμπρωτεύουσα και να ξεκινήσω τις σπουδές μου».

Δημήτρης Καλουρής - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης: «Πέρασα 11ος στο Τμήμα Μαθηματικών και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ηράκλειο. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πολλή αγωνία για τις βάσεις. Τώρα, περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουν τα μαθήματα γιατί όλο το καλοκαίρι μού έλειψε το διάβασμα».

Γιάννης Μανουράς - 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Ιατρική Κρήτης: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Πέρασα 4ος στη σειρά στην Ιατρική, στο Ηράκλειο, που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Τώρα ανυπομονώ να αρχίσω τις σπουδές μου γιατί τόσες εβδομάδες, από τη μέρα που τελείωσαν οι πανελλαδικές μέχρι σήμερα, βαρέθηκα να κάθομαι»...

Μαρία Ζαχαριουδάκη - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Φαρμακευτική Αθήνας: «Πέρασα στη Φαρμακευτική, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι ικανοποιημένη αφενός γιατί θα σπουδάσω σε μια σχολή το αντικείμενο της οποίας με ενδιαφέρει κι αφετέρου επειδή θα μείνω Αθήνα, που είναι η πόλη όπου θέλω να περάσω τα φοιτητικά μου χρόνια».

Γρηγόρης Μαυροειδής - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Βιολογία Κρήτης: «Είχα στο μυαλό μου διάφορες επιλογές όταν έπρεπε να δηλώσω τις σχολές που προτιμάω. Μια από αυτές ήταν το Βιολογικό, όπου και τελικά πέρασα. Γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί το τμήμα Βιολογίας στο Ηράκλειο θεωρείται από πολλούς ως το κορυφαίο στην Ελλάδα».

Μιχάλης Αλεξανδρής - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Αθηνών: «Πέρασα 5ος στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι λίγο πικραμένος, γιατί πίστευα ότι θα περάσω στην ΑΣΟΕΕ, αλλά τελικά έχασα το τμήμα που ήθελα για 9 μόρια. Νιώθω όμως ικανοποιημένος αφενός γιατί θα σπουδάσω στην Αθήνα κι αφετέρου επειδή το Καποδιστριακό είναι πολύ καλό πανεπιστήμιο».

Mιχάλης Καλαράκης - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Μουσικών Σπουδών, Ιόνιο Πανεπιστήμιο:«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος. Πέρασα στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στην Κέρκυρα, που ήταν και η σχολή που ήθελα πιο πολύ. Ετοιμάζω τα πράγματά μου για να ταξιδέψω αύριο κιόλας στην Κέρκυρα»...

Δήμητρα Μαρκάκη - 4ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Νομική Θεσσαλονίκης: «Είμαι πολύ χαρούμενη. Πέρασα στη Νομική, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, που ήταν και η πρώτη μου επιλογή γιατί από εκεί κατάγεται η μητέρα μου. Όλα τα προηγούμενα χρόνια έκανα μια οργανωμένη προσπάθεια, χωρίς υπερβολές, και τώρα νιώθω έτοιμη να ξεκινήσω τις σπουδές μου».

Μαρία Πετράτου - 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Νομική Αθηνών: «Είμαι πολύ χαρούμενη που πέρασα στη Νομική Αθηνών. Ανταμείφθηκαν οι κόποι πολλών χρόνων κι αισθάνομαι δικαιωμένη. Θα ήθελα να συμβουλέψω τα παιδιά που θα δώσουν πανελλαδικές του χρόνου να εντατικοποιήσουν το διάβασμά τους, χωρίς ωστόσο να έχουν άγχος. Επίσης, καλό είναι να έχουν παράλληλα και μια διέξοδο από το διάβασμα. Για παράδειγμα, εγώ έκανα μαθήματα χορού».

Έλενα Πιταροκοίλη - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ): «Είμαι ενθουσιασμένη γιατί έβγαλα 19.588 μόρια και πέρασα πρώτη σε όλη την ΑΣΟΕΕ. Αν και τα μόρια που συγκέντρωσα ήταν πολύ περισσότερα από τη βάση της σχολής, εγώ ακολούθησα το όνειρό μου μέχρι τέλους και έβαλα ως πρώτη επιλογή το τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της ΑΣΟΕΕ».

Μαρία Ψυλλάκη - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης: «Πέρασα στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. Είμαι ευτυχισμένη, αφού ήθελα να γίνω κτηνίατρος από την πρώτη δημοτικού! Πραγματοποίησα έτσι το όνειρο που είχα από παιδάκι και βρίσκομαι ήδη στη Θεσσαλονίκη για να ετοιμάσω το σπίτι μου».

Κατερίνα Χρονάκη - 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Νομική Αθηνών: «Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, που ήταν η Νομική Αθηνών. Επέλεξα τη Νομική μετά από αρκετή σκέψη και σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα. Πλέον αισθάνομαι δικαιωμένη. Από εκεί και πέρα, χρωστάω πολλά στους γονείς μου, οι οποίοι με στήριξαν στην προσπάθεια που έκανα όλα αυτά τα χρόνια».

Μανόλης Αλέξης - 1ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πατρών: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πλέον ετοιμάζομαι σιγά-σιγά για να εγκατασταθώ στην Πάτρα. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, αλλά και τους καθηγητές μου. Από εκεί και πέρα, εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους».

Αργυρώ Καφετζάκη -3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, ΑΣΟΕΕ: «Νιώθω πολύ ωραία, καθώς κατάφερα να περάσω στην πρώτη μου επιλογή, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον, αφού, απ' ό,τι μαθαίνω, η σχολή μου έχει καλές επαγγελματικές προοπτικές».

Βασίλης Γεωργόπουλος - Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών: «Ενώ αρχικά σκεφτόμουν να δηλώσω ως πρώτη μου επιλογή το Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης, τελικά άλλαξα γνώμη και επέλεξα το Μετσόβιο, όπου και πέρασα τελικά στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ανυπομονώ να αρχίσω τις σπουδές μου».

Γιώργος Σαριδάκης - 1ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Ιατρική Κρήτης: «Πέρασα στην Ιατρική, στο Ηράκλειο, 10ος. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, καθώς ήταν η πρώτη μου επιλογή. Γενικά είμαι αισιόδοξος για την επαγγελματική μου αποκατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, αλλά και τους γονείς μου που με στήριξαν τη δύσκολη αυτή χρονιά που πέρασε».

Μαλβίνα Τζανιδάκη -3ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Ιατρική Αθηνών: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη. Πέρασα στην πρώτη σχολή προτίμησής μου, στην Ιατρική του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Βρίσκομαι ήδη στην Αθήνα, όπου ετοιμάζω το σπίτι που θα μείνω».

Εύη Λαντζουράκη - 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Φιλολογία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Πέρασα στο τμήμα Φιλολογίας, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ανέκαθεν ήθελα να σπουδάσω Φιλολογία λόγω της μητέρας μου, που είναι κι αυτή φιλόλογος. Δεν είχα καταλήξει στην πόλη βέβαια. Τελικά, επέλεξα τη Θεσσαλονίκη, καθώς πήγαμε εκεί πενταήμερη εκδρομή με το σχολείο και ενθουσιάστηκα».

Μαρία Σικιαρίδη - 2ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Μουσικών Σπουδών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: «Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί πέρασα στην πρώτη μου επιλογή: Στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Πέρασα μάλιστα στη δεύτερη θέση. Ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη και βρήκα και σπίτι και γενικά νιώθω πολύ ωραία γιατί αγαπάω τη μουσική και από μικρό κορίτσι ήθελα να σπουδάσω κάτι σχετικό».

Μιχάλης Μηναδάκης -1ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης: «Πέρασα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη μου επιλογή ήταν το Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, ωστόσο και πάλι είμαι πολύ χαρούμενος που θα σπουδάσω αυτό που ήθελα».

Τζένη Λυμπεράτου - Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, Ιατρική Κρήτη: «Νιώθω τρισευτυχισμένη. Πέρασα στην Ιατρική Ηρακλείου, που ήταν η πρώτη μου επιλογή. Είναι πάντως πολύ δύσκολη σχολή, κάτι που σημαίνει ότι η χαρά μου είναι προσωρινή, καθώς το διάβασμα θα συνεχιστεί. Η συνταγή της επιτυχίας είναι ένας συνδυασμός μακροχρόνιας δουλειάς, τύχης, καλών καθηγητών και υποστηρικτικών γονέων».

Νίκος Τσέλιος - 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου, Μηχανολόγων Μηχανικών Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών

: «Πέρασα 8ος στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο των Αθηνών. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι τα κατάφερα επειδή έκανα μια οργανωμένη προσπάθεια με συστηματικό διάβασμα και φυσικά μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου».

Γωγώ Τζανοπούλου - 1ο ΓΕΛ Αγίου Νικολάου, Μηχανολόγων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Πατρών: «Είχα δηλώσει πρώτη επιλογή το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο της Θεσσαλονίκης. Τελικά, για λίγα μόρια "έχασα" τη Θεσσαλονίκη και πέρασα στο ίδιο τμήμα, αλλά στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, οπότε αισθάνομαι χαρούμενη και δικαιωμένη».

Αμαλία Μαθιουδάκη - Πειραματικό Λύκειο Ηρακλείου, Ιατρική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: «Ήθελα να περάσω στην Ιατρική Ηρακλείου. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή. Τελικά πέρασα στην Ιατρική στην Αλεξανδρούπολη, και νιώθω αρκετά στεναχωρημένη. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δε χαίρομαι που τα κατάφερα να σπουδάσω αυτό που ήθελα».

Ιωάννα Βλαχάκη, Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News