default-image

Κυριακοπούλου: «Είμαι πολύ υπερήφανη»

Σπορ
Κυριακοπούλου: «Είμαι πολύ υπερήφανη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερήφανη για το μετάλλιο που χάρισε στην Ελλάδα δήλωσε η Νικόλ Κυριακοπούλου μετά την 3η θέση που κατέκτησε στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, φανερά χαρούμενη, δήλωσε ότι ήταν αναμενόμενο το μετάλλιο και εξήγησε ότι δε βάζει ταβάνι στα όνειρά της.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενη. Ήταν κάτι αναμενόμενο», είπε με αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και ήδη κοιτάει προς μεγαλύτερα ύψη.

«Δεν υπάρχει ταβάνι, μέχρι τον ουρανό, μέχρι τα αστέρια. Είμαι πολύ υπερήφανη. Ελπίζω να χαρίσω και άλλα μετάλλια στη χώρα μου», πρόσθεσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θέλοντας να επαναλάβει την επιτυχία της και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο την επόμενη χρονιά: «Περιμένω να βρίσκομαι στα μετάλλια, ελπίζω να έχω πηδήξει πιο ψηλά. Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική».

Για την ώρα πανηγυρίζει τη σημερινή διάκριση, η οποία αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που έχει να ανταγωνιστεί αθλήτριες εφάμιλλου επιπέδου, όπως η Κουβανή, Σίλβα και η Βραζιλιάνα, Μούρερ. «Είναι πολύ σημαντικές αθλήτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι δίπλα τους και αγωνίζομαι μαζί τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News