default-image

Την Παρασκευή στον ανακριτή ο δράστης της βεντέτας στα Χανιά

Κρήτη
Την Παρασκευή στον ανακριτή ο δράστης της βεντέτας στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή, κατά πάσα πιθανότητα, θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή ο 25χρονος από τα Χανιά που τα μεσάνυχτα της Κυριακής πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά σε νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στα Χανιά έναν 24χρονο. Οι λόγοι της επίθεσης αποδίδονται σε βεντέτα που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011, όταν ο πατέρας του θύματος πυροβόλησε και σκότωσε στα Τσικαλαριά Χανίων τον πατέρα του 25χρονου.

Κάτω από άκρα μυστικότητα και δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν φαινόμενα αντεκδίκησης, οδηγήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στον ανακριτή ο 25χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 24χρονο σε κατάστημα στα Χανιά.

Ο 25χρονος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοχρησίας παρέμεινε για λίγο στο γραφείο του ανακριτή, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Τις επόμενες ημέρες, πιθανότατα την Παρασκευή, θα οδηγηθεί εκ νέου στον ανακριτή.

Εντωμεταξύ, ο 24χρονος, που τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και το κεφάλι από το όπλο του 25χρονου, νοσηλεύεται διασωληνωμένος, σε καταστολή, για τρίτη ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Αύριο οι γιατροί θα αποπειραθούν να τον βγάλουν από την καταστολή, ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του καθώς και για την εξέλιξή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News