default-image

Συγχαρητήρια Αρναουτάκη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

Ηράκλειο
Συγχαρητήρια Αρναουτάκη στους επιτυχόντες των πανελλαδικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συγχαρητήριά του εξέφρασε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στους επιτυχόντες των Πανελληνίων. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση:

«Μια ακόμα γενιά νέων ανθρώπων από την Κρήτη ετοιμάζεται για το ξεκίνημα της νέας πορείας τους.

Μέσα από μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία για τους ίδιους τους επιτυχόντες, αλλά και τις οικογένειές τους, νέοι άνθρωποι εγκαινιάζουν την ακαδημαϊκή τους διαδρομή, αποτελώντας την πιο σίγουρη εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας.

Ως Περιφέρεια Κρήτης, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους εισαχθέντες στην Ανώτατη Εκπαίδευση και στις σχολές επιλογής τους, με την ευχή ότι θα καταφέρουν να υλοποιήσουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων υπερήφανοι πρέπει να αισθάνονται οι γονείς των αυριανών φοιτητών που μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους, αλλά και όλοι οι καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης, καθώς με τον επαγγελματισμό που επιδεικνύουν υπηρετούν με αίσθημα ευθύνης το εκπαιδευτικό σύστημα και την κοινωνία ολόκληρη.

Για τους υποψηφίους που δεν εκπλήρωσαν το στόχο τους, είμαστε βέβαιοι ότι και εκείνοι θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική σταδιοδρομία.

Καλή συνέχεια σε όλους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News