Ειδήσεις

85χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 5χρονης

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας 85χρονος από χωριό της δυτικής Φθιώτιδας, που φέρεται να ασελγούσε σε 5χρονο κοριτσάκι επανειλημμένα το τελευταίο εξάμηνο και έτσι κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου κατ' εξακολούθηση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 85χρονος διατηρούσε ερωτικές σχέσεις και φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό μια 60χρονη βουλγαρικής καταγωγής γυναίκα που είναι και γιαγιά της 5χρονης.

Την Δευτέρα το πρωί ο 85χρονος με την 60χρονη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Λαμίας την 5χρονη, που παραπονούνταν για «πόνο στα γεννητικά της όργανα».

Εκεί πρώτα οι γιατροί άκουγαν μια τρομακτική ιστορία που προκαλεί ανατριχίλα, όπου το κοριτσάκι και η γιαγιά περιέγραφαν στους γιατρούς ανατριχιαστικές εικόνες για τον 85χρονο που θώπευε το 5χρονο κοριτσάκι. Τα ίδια αναφέρθηκαν και στους αστυνομικού που ειδοποιήθηκαν από τους γιατρούς του νοσοκομείου, ενώ ο 85χρονος που ήταν παρών έπεσε λιπόθυμος στο νοσοκομείο.

Σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 85χρονος ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα εκβιασμού, γιατί όπως ισχυρίζεται η 60χρονη του ζητούσε χρήματα που δεν είχε να της τα δώσει.

Στην έκθεση της παιδοψυχολόγος που εξέτασε την 5χρονη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η 5χρονη είχε πέσει θύμα ασέλγειας τουλάχιστον το τελευταίο 6μηνο, ενώ στην έκθεση του γυναικολόγος του νοσοκομείου της Λαμίας δεν εντοπίζει στοιχεία βιασμού.

Ήδη το 5χρονο κοριτσάκι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για εξετάσεις, από όπου αναμένονται και τα σχετικά πορίσματα ενώ ο 85χρονος αναμένεται να καταθέσει στον ανακριτή Λαμίας.

Σχόλια