default-image

Υπολογισμοί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

Υπολογισμοί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΠΑΣΟΚ τοπικά γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι το ευκταίο είναι να διατηρήσουν την μία έδρα και από εκεί και πέρα ότι επιπλέον τόσο το καλύτερο. Οι πλέον αισιόδοξοι μιλούν για υπέρβαση του φράγματος του 6% , αν και το εγχείρημα απαιτεί απόλυτη συστράτευση και όρους ευρύτερα παραταξιακούς στο κέντρο, με σύγκλιση μπετόν-αρμέ και άλλων πολιτικών δυνάμεων του χώρου.

Με το που έγινε γνωστή η συζήτηση μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΚΙΔΗΣΟ κεντρικά και πάρα τα ανυπέρβλητα εμπόδια που εμφανίστηκαν με το "καλημέρα" και όχι μόνο από τον πρώην Πρόεδρο Βαγγέλη, το τηλέφωνο του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Κρήτη έχει ανάψει για τα καλά προς πρόσωπα και στελέχη που είτε είχαν αποστασιοποιηθεί, είτε είχαν προσχωρήσει στο ΚΙΔΗΣΟ.

Η δεξαμενή του Γιώργου παρότι εκτός Βουλής στη Κρήτη και ιδίως σε Ηράκλειο και Λασίθι ήταν από τις υψηλότερες πανελλαδικά και αυτό έχει σε "κουκιά" και ποσοστά την ειδική αξία του. Αν μάλιστα το ΠΑΣΟΚ είναι στη Βουλή και οι συνεργασίες ιδίως για τον ΣΥΡΙΖΑ αν είναι πρώτος περιοριστούν με τυχόν απουσία των ΑΝ.ΕΛ από τη Βουλή, τότε ουδείς αποκλείει στο περιβάλλον του βουλευτή το ενδεχόμενο να βρεθεί (λόγω προτέρας εμπειρίας αλλά και στήριξης στη Φώφη) σε κυβερνητικό θώκο σε ένα συνεργατικό κυβερνητικό σχήμα.

Αυτό το τελευταίο όμως από την άλλη κάνει διαστακτικές τις όποιες υποθέσεις προσέγγισης από την άλλη πλευρά του "λόφου" προσώπων που συγκέντρωσαν κάποιες χιλιάδες ψήφους για λογαριασμό του ΓΑΠ. Η λίστα , η εκλογιμότητα και οι πιθανότητες έχουν τη δική τους σημασία.

Γ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News