Ειδήσεις

Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο Γιάννης Πανούσης

Δεν θα κατέβει στις επερχόμενες εκλογές ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Η δήλωσή του έγινε κατά τη διάρκεια παρουσίασης του πληροφοριακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ. που θα στηθεί στην ΔΕΘ.

Υπογράμμισε ωστόσο πως θα παραμείνει στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, σε περίπτωση που θέλει να τον τοποθετήσει και πάλι σε υπουργικό θώκο, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό ως «πολιτικό κεφάλαιο που πρέπει να αξιοποιηθεί».

«Με στήριξε ο πρωθυπουργός και τον ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι κλασικός πολιτικός. Έχω την τεχνογνωσία και μια αίσθηση της κοινωνίας και προφανώς κάθε απόφασή μου έχει μια πολιτική βάση.

Αλλά είχα δηλώσει από την πρώτη στιγμή που είχα εκλεγεί βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, στους έξι μήνες, ότι δεν είμαι πολιτικός, είμαι δάσκαλος. Δεν κατέβηκα στις εκλογές του 2015 με τη ΔΗΜΑΡ. Δεν κατέβηκα και δεν θα κατέβω και τώρα στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πανούσης.

Ο υπουργός σημείωσε, πάντως, ότι παραμένει στη διάθεση της Πολιτείας και μετά τις εκλογές «αν και εφόσον και μπορεί με μια κυβέρνηση οποιασδήποτε μορφής», στηρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πανούσης, από κοινού με τον προϊστάμενο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος υποστράτηγο Μανώλη Σφακιανάκη και τον πρόεδρο της ΕΣΕΕ, Βασίλη Κορκίδη παρουσίασαν το πληροφοριακό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. στην ΔΕΘ.

Εκεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα προβάλλει την πλατφόρμα καινοτόμων δράσεων Fell Safe για ασφαλείς εμπορικές συναλλαγές.

Σχόλια