default-image

Από την Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη ο Νιέτο

Ποδόσφαιρο
Από την Μπαρτσελόνα στην Ξάνθη ο Νιέτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεταγραφικό… μπάμ από την Skoda Ξάνθης, η οποία ένταξε στο δυναμικό της τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με θητεία στη β' ομάδα της Μπαρτσελόνα, τον Ντάνιελ Νιέτο Βέλα.

Ο Νιέτο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των Μαγιόρκα και Εσπανιόλ, πριν μετακινηθεί στη Β ομάδα των Καταλανών.

Πέρασε ως δανεικός από τη Χιρόνα, μεταπήδησε στην Αλκορκόν και από εκεί στη Μπαρτσελόνα Β, απ' όπου τον απέκτησε η Έιμπαρ, κάνοντας την πιο ακριβή της μεταγραφή έναντι 75 χιλιάδων ευρώ. Εκεί αγωνίστηκε πολύ λίγο, μόλις 211 λεπτά σε 9 ματς.

Η ανακοίνωση για τον Νιέτο

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Daniel Nieto Vela

Τη μεταγραφή είχε ανακοινώσει νωρίτερα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν αποχαιρετώντας την Μπαρτσελόνα ανέφερε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Σας ενημερώνω ότι φτάσαμε σε συμφωνία για να λύσουμε το συμβόλαιο που με έδενε με την ομάδα, που μου άνοιξε το δρόμο για την Primera Division. Είναι καιρός να πω αντίο στην Εϊμπάρ και τον κόσμο της. Λυπάμαι που φεύγω χωρίς να έχω πετύχει τους στόχους που έθεσα με την άφιξή μου, παίζοντας και συνεισφέροντας στην ομάδα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλω να ευχαριστήσω την Έιμπαρ και τον κόσμο της για όλη την αγάπη και εκτίμηση που μου έδειξαν από την άφιξη μέχρι την αναχώρησή μου. Σε όλους τους πρώην συμπαίκτες μου καλή τύχη στο πρωτάθλημα. Η Έιμπαρ πρέπει να βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία. Όσο για μένα, φεύγω για την Ελλάδα με μεγάλο ενθουσιασμό», έγραψε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο Twitter.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο πρώην ποδοσφαιριστής της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα παίρνει το αεροπλάνο για τη χώρα μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News