default-image

Χωρίς άγχος αναχώρησε για Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς άγχος αναχώρησε για Κοπεγχάγη ο ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Κοπεγχάγη αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΟΚ, εκεί όπου αύριο θα αντιμετωπίσει την Μπρόντμπι στον επαναληπτικό του 5-0.

Χωρίς άγχος και με τον Ιγκορ Τούντορ να έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που τράβηξαν "το κουπί" στο ξεκίνημα της σεζόν, η αποστολή του ΠΑΟΚ "πέταξε" πριν από λίγο από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" με πτήση τσάρτερ με προορισμό για την Κοπεγχάγη, ενόψει της αυριανής (27/8) ρεβάνς με την Μπρόντμπι. Την αποστολή του Δικεφάλου συνοδεύει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης, με την συζυγό του.

Στην διάθεση του Τούντορ δεν βρίσκονται οι Ζάιρο, Σάμπο και Λέοβατς που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ του Europa League, οι τραυματίες, Αθανασιάδης, Χαρίσης, Τσίμιροτ και Πέλκας, ο Αντονις (σ.σ. έτσι κι αλλιώς δεν είχε δηλωθεί στη λίστα), που χθες (25/8) ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ο τιμωρημένος Σκόνδρας.

Για την Δανία συγκεκριμένα ταξιδεύουν οι: Όλσεν, Γλύκος, Μελίσσας, Τζαβέλλας, Πούγγουρας, Μαλεζάς, Βίτορ, Κόστα, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Κοροβέσης, Κάτσε, Τζιόλης, Κ.Σαββίδης, Μυστακίδης, Μακ, Ροντρίγκες, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης.

Μπείτε στο κλίμα της αναχώρησης μέσα από τα παρακάτω videos

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News