default-image

Ταξιδεύει χωρίς τον Εμπόου στην Τουρκία ο Ατρόμητος

Ποδόσφαιρο
Ταξιδεύει χωρίς τον Εμπόου στην Τουρκία ο Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χωρίς τον Πάπε Εμπόου  που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού θα ταξιδέψει στην Τουρκία ο Ατρόμητος για το ματς της ρεβάνς με την Φενέρμπαχτσε.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου ολοκληρώθηκε επί ελληνικού εδάφους και ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην αποστολή. Εκτός είναι φυσικά ο Πάπε Εμπόου που επιβεβαιώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Την αποστολή αποτελούν οι: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Ο τελευταίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ωστόσο κρίθηκε σκόπιμο να ακολουθήσει την αποστολή για να μην χάσει τις προπονήσεις της Τετάρτης και της Παρασκευής (θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη και μετά θα επιστρέψει η αποστολή).

Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αύριο στις 13:50 με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Στις 19:30 ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και ο ποδοσφαιριστής Εδουάρδο Μπρίτο θα κάνουν δηλώσεις στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και στις 20.00 θα ακολουθήσει η προπόνηση στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News