Ειδήσεις

Χερσόνησος: Συνελήφθη 32χρονος πωλητής - "μαϊμού"

Με χειροπέδες βρέθηκε 32χρονος, που πουλούσε προϊόντα - «μαϊμού» σε εμπορικό κατάστημα στη Χερσόνησο σήμερα το πρωί, ενώ επιπλέον αναζητείται ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης ένας 30χρονος Ρουμάνος, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Πιο αναλυτικά, συνελήφθη, σήμερα το πρωί, σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς ένας 32χρονος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων. Επιπλέον αναζητείται 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας κατηγορούμενος για τον ίδιο λόγο.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελίας από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, από αστυνομικούς έλεγχος σε εμπορικό κατάστημα ιδιοκτησίας του 30χρονου, ο οποίος απουσίαζε την ώρα του ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση, τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας και συνελήφθη ο 32χρονος (ως προσωρινά υπεύθυνος), για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων.

Κατασχέθηκαν συνολικά 177 προϊόντα απομίμησης της εν λόγω εταιρείας, βαλίτσες, σακβουαγιάζ, θήκες κινητών, τσάντες, πορτοφόλια, νεσεσέρ, μπρελόκ, τα οποία καταστράφηκαν παρουσία του προσωρινά υπεύθυνου του καταστήματος.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Σχόλια