Ειδήσεις

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠτΔ και Στουρνάρα

Νέα επίθεση εξαπέλυσε κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου το παρόν έδωσαν μόνο οι βουλευτές της «Λαϊκής Ενότητας».

Η κ.Κωνσταντοπούλου έκανε αναφορά στον «δυστροπούντα» Πρόεδρο για το θέμα των πρακτικών της συνεδρίασης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, που δεν δίνονται στη Βουλή, κάνοντας λόγο για τερτίπια, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ανήκει ακόμη, κατηγορώντας της για την αποχή της από τις κοινοβουλευτικές συνεδριάσεις, καθώς όπως ανέφερε «δεν έχει ακόμα διαλυθεί η Βουλή».

Στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά της στην εφημερίδα «Αυγή» για σχετικό δημοσίευμα, που αναφέρεται σε ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ για τη μη συμμετοχή του κόμματος στις συνεδριάσεις, καταγγέλλοντας το δημοσίευμα και χαρακτηρίζοντας την ανακοίνωση του προεδρείου της ΚΟ «ανύπαρκτη» και «πρόκειται για ανυπόστατο και πλαστό έγγραφο».

Από τα βέλη της δεν θα ξέφευγε ούτε ο Γιάννης Στουράναρας, που «δήλωσε απών» στην κλήση του να καταθέσει στην Επιτροπή.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου επικαλέστηκε συνομιλία της με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, ο οποίος της είπε «μην τον ζορίζεις». «Εγώ του απάντησα ότι κάνω ότι αυτό δεν το άκουσα», ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, συμπληρώνοντας ότι παρουσίασε το περιστατικό στον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος.

Σχόλια