Ειδήσεις

Σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα η ΝΟΔΕ Ν.Δ. νομού Ηρακλείου

Ο κομματικός μηχανισμός της ΝΟΔΕ Ν.Δ. στο νομό Ηρακλείου βρίσκεται σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα ενόψει των επικειμένων εκλογών. Αυτό διαπιστώθηκε, σύμφωνα με ανακοίνωση, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Ν.Δ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, μέλος της επιτροπής εκλογικού αγώνα της Ν.Δ., ο τομεάρχης του κόμματος, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, πολιτευτές και στελέχη του κόμματος, που συζήτησαν αναλυτικά για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις καθώς επίσης και για την οργανωτική προετοιμασία ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θέμης Τζουλιαδιάκης και τα στελέχη της τόνισαν ότι όλοι μαζί θα δώσουν «τη μάχη που θα είναι νικηφόρα για την παράταξη», επισημαίνοντας ότι στις εκλογές αυτές «οι πολίτες θα δώσουν ιστορική νίκη για τη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να διασφαλίσει ένα ασφαλές και χωρίς αμφιταλαντεύσεις ευρωπαϊκό μέλλον για τη χώρα». 

Κατά τη συνεδρίαση τόσο ο Λευτέρης Αυγενάκης όσο και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης επισήμαναν ότι «η Νέα Δημοκρατία συμπεριφέρθηκε πάντα με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης».

Και οι δύο τόνισαν ότι η Ν.Δ. «έλεγε πάντα την αλήθεια στο λαό και στήριξε την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας», «ενώ κατέβαλε διά του προέδρου της Ευάγγελου Μεϊμαράκη κάθε προσπάθεια για να αποτραπούν οι εκλογές, εν μέσω διάλυσης της οικονομίας και περιορισμών στην κίνηση κεφαλαίων».

Ο κ. Μεϊμαράκης, τόνισαν στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ τα στελέχη του κόμματος, «είπε από την αρχή ότι το να στηθούν για τρίτη φορά μέσα σε οκτώ μήνες κάλπες θα μας πάει πάλι πίσω και θα στοιχίσει στην οικονομία. Το κόστος θα κληθεί να πληρώσει και πάλι ο ελληνικός λαός με νέα επώδυνα μέτρα.

Αυτό είναι κάτι που ο λαός το αντιλαμβάνεται, όπως προκύπτει και από την πρώτη δημοσκόπηση που δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα "Μπιλντ", όπου ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξεπερνά το 28%, ενώ η Ν.Δ. βρίσκεται στο 25%. Όποιος γνωρίζει από δυναμική και ψυχολογία δημοσκοπήσεων, ξέρει ότι αυτό σημαίνει ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε θέση υπεροχής πριν ακόμη προκηρυχθούν οι εκλογές.

Οι Τσίπρας και Καμμένος είχαν τη δεδηλωμένη στη Βουλή, αλλά επέλεξαν την οδό του πολιτικού τυχοδιωκτισμού.

Ουδέποτε στο παρελθόν στη μεταπολιτευτική Ιστορία της χώρας υπήρξε τόσο μεγάλη συνεννόηση και στήριξη από αντιπολίτευση, προκειμένου να σωθεί η χώρα. Γι' αυτό και η Ν.Δ. πίστευε ότι έπρεπε να βρεθεί λύση από την παρούσα Βουλή.

Ωστόσο - και με αποκλειστική ευθύνη των Τσίπρα-Καμμένου, όπως δικό τους είναι και το τρίτο μνημόνιο - μετά την κατάθεση της εντολής από τον πρόεδρο κ. Μεϊμαράκη, η Νέα Δημοκρατία είναι απολύτως έτοιμη για τις εκλογές, τις οποίες θα κερδίσει.

Για τη Ν.Δ. οι εκλογές, που ο κ. Τσίπρας προκάλεσε μέσα στον πανικό του, είναι καλοδεχούμενες. Για να απαλλαγεί η χώρα από μια ανίκανη κυβέρνηση, αποτυχημένη σε όλους τους τομείς, από ένα κόμμα συνιστωσών που ασχολείται μόνο με το κομματικό συμφέρον και αδιαφορεί για τη χώρα και το λαό.

Οι Έλληνες γνωρίζουν ότι με πρόσχημα την απώλεια της δεδηλωμένης, που όμως ουδέποτε διαπιστώθηκε μέσα στη Βουλή όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να πάει τη χώρα σε εκλογές με μεγάλη βιασύνη και μέσα στο κατακαλόκαιρο, για να μην προλάβουν να συνειδητοποιήσουν οι πολίτες το βάρος του τρίτου μνημονίου, που έφεραν οι Τσίπρας-Καμμένος. Πάνε σε εκλογές χωρίς να έχουν καμιά πολιτική πρόταση.

Η Νέα Δημοκρατία έχει πολιτική πρόταση την οποία θα καταθέσει και για την οποία θα δεσμευτεί.

Η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που πάντα παίρνει στα χέρια της τη χώρα στα δύσκολα και με σκληρή δουλειά, ενότητα και συνέπεια την οδηγεί στην έξοδο από τα σκοτεινά τούνελ, στα οποία άλλοι πάντα την οδηγούν.

Μέσα στα πολλά ψέματα που έχει πει ο κ. Τσίπρας, τόλμησε να δηλώσει ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας και την εκταμίευση της δόσης "αποκαταστάθηκε πλήρως η οικονομική σταθερότητα"! Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν πως κάτι τέτοιο δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Είπε επίσης ο κ. Τσίπρας ότι η εντολή που έλαβε στις 25 Ιανουαρίου εξήντλησε τα όριά της. Όλοι καταλαβαίνουν ότι εντολή μετά από γενικές εθνικές εκλογές δεν εξαντλείται σε έξι μήνες.

Ο κ. Τσίπρας ήταν μαζί με τον κ. Λαφαζάνη, τον κ. Βαρουφάκη και όλους τους διαφωνούντες. Έλεγαν τα ίδια, πίστευαν τα ίδια, συμφωνούσαν σε όλα. Ο κ. Τσίπρας διόρισε τους υπουργούς του, την πρόεδρο της Βουλής, τους κοινοβουλευτικούς του εκπροσώπους, τους προέδρους των κοινοβουλευτικών επιτροπών, τους επικεφαλής στους διεθνείς οργανισμούς. Μαζί και αχώριστοι ήσαν μέχρι την επομένη του δημοψηφίσματος. Πότε διαφώνησαν;

Οι Έλληνες δεν μπορούν να παρακολουθούν άλλη μια θεατρική παράσταση του διαχρονικού έργου "Διάσπαση της Αριστεράς".

Σκοπός τους είναι να υφαρπάξουν την ψήφο των μετριοπαθών Ελλήνων που θέλουν συμφωνία για να παραμείνει η χώρα στο ευρώ μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Α' και την αντιμνημονιακή ψήφο μέσω του ΣΥΡΙΖΑ Β'».

Τελειώνοντας τα στελέχη του κόμματος ξεκαθάρισαν ότι «μόνη λύση για να απαλλαγούμε από αυτόν το φαύλο κύκλο των ψεμάτων και της ανικανότητας είναι η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία, προβλέποντας πως είναι εφικτός ο στόχος για τη Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση».

Σχόλια