default-image

Συνέντευξη δημάρχου Αγίου Νικολάου στην ιταλική RΑΙ

Κρήτη
Συνέντευξη δημάρχου Αγίου Νικολάου στην ιταλική RΑΙ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για την Ευρώπη του σήμερα, που κλυδωνίζεται ανάμεσα στην επιβίωση και την παρακμή, μίλησε ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κ. Tiziana Di Siptone, δημοσιογράφο της δημόσιας ιταλικής τηλεόρασης RΑΙ, του ραδιοφωνικού σταθμού Radio1 και ανταποκρίτρια του "Manuale d' Europa".

Σύμφωνα με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου, τόσο η κ. Siptone όσο και ο σύζυγός της κ. Thierry Vissol, οικονομολόγος - υπάλληλος επί 30 συναπτά έτη της Κομισιόν - εξέφρασαν τον προβληματισμό τους αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος, ηχογραφημένα στιγμιότυπα της συνέντευξης θα μεταδοθούν την 1η Σεπτεμβρίου από τα παραπάνω Μ.Μ.Ε. της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με τον κ. Ζερβό κατά τη διάρκεια της συνομιλίας υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά σε ζητήματα που σχετίζονται με την επισκεψιμότητα και την ιδιαιτερότητα του Αγίου Νικολάου, αναφορικά με την προσέλκυση δεκάδων τουριστών ήδη από τη δεκαετία του '60 και την κρητική φιλοξενία -σημεία που όπως τόνισε έχουν ήδη ανακαλύψει και οι ίδιοι, αφού επισκέπτονται την περιοχή της Ελούντας τα τελευταία εννέα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News