Ειδήσεις

Ηράκλειο: Στη μέση έχει μείνει το "σπίτι των τριτέκνων"

Στο τελικό στάδιο βαίνει η διαδικασία της ανέγερσης του ολοκαίνουργιου κτιρίου που θα στεγάσει τα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων του νομού Ηρακλείου.

Με ανοικτή επιστολή που κοινοποιήθηκε από τη διοίκηση του Συλλόγου, απευθύνεται κάλεσμα προς όλους τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες, προκειμένου να καταθέσουν τις προσφορές τους και να προχωρήσουν οι οικοδομικές εργασίες, οι οποίες είχαν διακοπεί πριν από λίγους μήνες, λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών που αντιμετωπίζουν και οι τρίτεκνοι.

Μιλώντας στη "Νέα Κρήτη", ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου, αλλά και της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα (ΟΠΟΤΤΕ) Μανόλης Αχλαδιανάκης αναφέρθηκε στις ενέργειες που υπολείπονται προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγαλόπνοο σχέδιο των Ηρακλειωτών τριτέκνων.

«Το νέο μας κτήριο βρίσκεται στην περιοχή του Πόρου και συγκεκριμένα στην οδό Κομνηνών 50, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά από το κτήριο όπου στεγάζονται τώρα τα γραφεία μας», μας λέει ο κ. Αχλαδιανάκης και προσθέτει: «Πρόκειται για ένα όνειρο των τρίτεκνων του Ηρακλείου, η ολοκλήρωση του οποίου έχει βαλτώσει εξαιτίας των οικονομικών δυσκολιών.

Η ανέγερση του κτηρίου σταμάτησε πριν από περίπου δύο μήνες. Έχουμε τελειώσει με τα μπετά και μένουν τα "κτήρια" και οι σοβάδες. Οι εργασίες ξεκίνησαν το Δεκέμβριο του 2014, ενώ τα έξοδα καλύπτονταν από τις συνδρομές των μελών του συλλόγου. Πλέον αυτό είναι αδύνατο. Γι' αυτό απευθύνω κάλεσμα για οικονομική συνεισφορά σε όσους συμπολίτες μας έχουν τη δυνατότητα να το πράξουν».

Κατάθεση προσφορών: Μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Ηρακλείου καλεί τους ενδιαφερόμενους να προσέρχονται στα γραφεία του, προκειμένου να παραλαμβάνουν το έντυπο με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί από τον ανάδοχο μηχανικό του έργου. Η κατάθεση των κλειστών προσφορών (και των αναφορών σε έργα) θα γίνεται επίσης στα γραφεία του συλλόγου (οδός Κομνηνών 2, πλατεία Αγίου Γεωργίου, Πόρος).

Τα γραφεία είναι ανοιχτά από τις 9 έως τις 11 το πρωί (Δευτέρα έως Παρασκευή) και από τις 6 μέχρι τις 8 το απόγευμα (Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη). Ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των προσφορών έχει οριστεί η Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά είτε στο 2810/280.191, είτε στο 6974/060.758.

Νικόλας Αγγελίνος

Σχόλια