default-image

Δολοφονική επίθεση στο κέντρο των Χανίων

Κρήτη
Δολοφονική επίθεση στο κέντρο των Χανίων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, περίπου στις 00:30 π.μ., νεαρός θαμώνας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Καλλεργών στο κέντρο των Χανίων.

Ένας 24χρονος Χανιώτης, που καθόταν σε καφετέρια της οδού Καλλεργών, δέχτηκε πέντε σφαίρες, σχεδόν εξ επαφής, από άλλο νεαρό, την ώρα που η περιοχή ήταν γεμάτη από κόσμο.

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή, όπως αναφέρει το zarpanews.gr.

Στο σημείο της επίθεσης έφτασαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη, τα στοιχεία του οποίου ήταν από την αρχή γνωστά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και όπως αναφέρει η Νέα Τηλεόραση, ο 24χρονος καθόταν σε μια γωνία του καταστήματος και ο δράστης φέρεται να μπήκε στο κατάστημα, τον εντόπισε, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε εξ επαφής για να διαφύγει στη συνέχεια.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος τραυματίας δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του φερόμενου δράστη στο χώρο.

Ο δεύτερος έφυγε από την καφετέρια, πήγε στο αυτοκίνητό του, πήρε το όπλο του, γύρισε πίσω και πυροβόλησε πέντε φορές σχεδόν εξ επαφής τον άλλο νεαρό. Ο τραυματίας, που έπεσε κάτω αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων, μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων, εισήχθη στο χειρουργείο και στη συνέχεια στην εντατική, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο δράστης συνελήφθη.

Σε βεντέτα αναζητούν τα αίτια

Από όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, σε βεντέτα οφείλεται το αιματοκύλισμα στο κέντρο των Χανίων τα ξημερώματα, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση σε βάρος του 24χρονου Χανιώτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφορές των δυο ανδρών ξεκίνησαν το 2011, όταν ο πατέρας του τραυματία είχε σκοτώσει τον πατέρα του δράστη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News