default-image

Η Ζωή συνεχίζει... σα να μη συμβαίνει τίποτε!

Ελλάδα
Η Ζωή συνεχίζει... σα να μη συμβαίνει τίποτε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σα... να μη συμβαίνει τίποτε, συνεχίζει την λειτουργία της ως Πρόεδρος της Βουλής η Ζωή Κωνσταντοπούλου, δίχως να πτοείται ούτε στο ελάχιστο από τις πολιτικές εξελίξεις, την δρομολόγηση εκλογών αλλά και την... ψυχρολουσία της διάσκεψης των προέδρων από την οποία απείχαν όλα τα κόμματα πλην της Λαϊκής Ενότητας.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από την κοινοβουλευτική διαφάνεια, η κυρία Κωνσταντοπούου συγκαλεί τη Δευτέρα την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας τη Δευτέρα για να συζητηθεί το θέμα των πρακτικών της Σύσκεψης των Πολιτικών Αρχηγών και την Τρίτη για να καλέσουν τον κ.Στουρνάρα προκειμένου να εξεταστεί, όπως αναγράφεται στη σχετική πρόσκληση, σχετικά με το σχέδιο Συμφωνίας συμβιβασμού μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Siemens .

Οσον αφορά το θέμα της συνεδρίασης της Δευτέρας, αφορά τα πρακτικά της συνεδρίασης των Πολιτικών Αρχηγών της 6ης Ιουλίου. Σημειώνεται ότι χθες με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο να στείλει στη Βουλή τα σχετικά πρακτικά, με τον ίδιο να τη απαντά λίγο αργότερα, αδειάζοντάς της, καθώς της εξηγούσε ότι ένα τέτοιο αίτημα δεν μπορεί να γίνεται μέσω επιστολής. παρά μόνο μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Πάντως, στις συνεδριάσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να επαναληφθεί το χθεσινό σκηνικό που διαμορφώθηκε και στη Διάσκεψη  των Προέδρων, όταν οι προερχόμενοι από τα τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το Ποτάμι, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΧΑ πρόεδροι, της γύρισαν την πλάτη και δεν παρέστησαν, με την κυρία Κωνσταντοπούλου να μένει μόνη με τους δύο εκπροσώπους της Λαϊκής Ενότητας και να αναβάλει τη συνεδρίαση για σήμερα λόγω έλλειψης απαρτίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News