default-image

Άσκοποι πυροβολισμοί και σύλληψη ζευγαριού στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Άσκοποι πυροβολισμοί και σύλληψη ζευγαριού στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένα ζευγάρι στο Ρέθυμνο, στο σπίτι του οποίου έπεσαν άσκοποι πυροβολισμοί στη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου πέρασαν το πρωί της Παρασκευής χειροπέδες στο ζευγάρι, καθώς αρνήθηκαν να κατονομάσουν τους δράστες.

Αναλυτικά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 29χρονος άνδρας και η επίσης 29 χρόνων γυναίκα συνελήφθησαν για άσκοπους πυροβολισμούς και υπόθαλψη εγκληματία καθώς τα ξημερώματα της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης που είχαν οργανώσει, ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί, ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας στο σπίτι τους και τους εξωτερικούς χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δώδεκα κάλυκες.

Εξεταζόμενοι οι συλληφθέντες, αρνήθηκαν να κατονομάσουν τους δράστες των άσκοπων πυροβολισμών, ματαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δίωξη και νόμιμη τιμωρία τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News