Ειδήσεις

Λήστεψαν τράπεζα στα Πεζά με καραμπίνα (video)

Ληστεία τράπεζας σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Παρασκευής στα Πεζά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα άτομο που κρατούσε καραμπίνα μπήκε σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πεζά και ζήτησε τα χρήματα που υπάρχουν στα ταμεία.

Ο άγνωστος δράστης που δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του μπήκε σαν... κύριος, αφού στάθηκε στην ουρά με τους υπόλοιπους πελάτες της τράπεζας, περιμένοντας τη σειρά του. Όταν έφτασε στο γκισέ, έβγαλε από τα ρούχα του μια κοντόκαννη καραμπίνα που είχε κρυμμένη μέχρι εκείνη τη στιγμή και ζήτησε τα χρήματα από την ταμία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άγνωστος διέφυγε μετά τη ληστεία, έχοντας αποσπάσει ένα ποσό που δεν έχει υπολογιστεί ακόμα, το οποίο και έβαλε σε μια πλαστική σακούλα - πάντως ήταν όσα χρήματα βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα ταμεία.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα της ληστείας υπήρχε αρκετός κόσμος μέσα στην τράπεζα, διότι είχαν μεταβεί πολλοί κάτοικοι της περιοχής για να λάβουν παράβολα προκειμένου να κάνουν αιτήσεις για ζημιές στις καλλιέργειες από τις βροχοπτώσεις.

Πάντως είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι το σύνολο του προσωπικού της τράπεζας λειτούργησε με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα, κράτησε απόλυτα την ψυχραιμία του και για το λόγο αυτό δεν υπήρξαν περαιτέρω προβλήματα.

Ο δράστης δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν μετρίου αναστήματος και με αραιά μαλλιά, φορούσε "περίεργα" γυαλιά ηλίου και είχε μουστάκι (το οποίο θα μπορούσε και να είναι ψεύτικο), ενώ την εικόνα του έχουν "συλλάβει" τόσο οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος της τράπεζας, όσο και της παρακείμενης Ένωσης Πεζών. Επίσης ο δράστης χαρακτηρίζεται "μάλλον ατζαμής" και ήταν ιδιαίτερα νευρικός, όπως λένε οι μαρτυρίες.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, "οπλισμένη" με τη φωτογραφία του!

Σχόλια