default-image

Χανιά: Τσίτσιδος Γάλλος έδωσε σόου σε ταράτσα

Κρήτη
Χανιά: Τσίτσιδος Γάλλος έδωσε σόου σε ταράτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκαρφάλωσε σε μια ταράτσα, πέταξε τα ρούχα του και έδωσε τη δική του παράσταση. Ο λόγος για ένα νεαρό Γάλλο τουρίστα, ο οποίος χθες τα ξημερώματα ανέβηκε στην οροφή καταστήματος στην οδό Χάληδων, στην παλιά πόλη των Χανίων, κι έμεινε τσίτσιδος.

Στη συνέχεια, ο νεαρός άρχισε να χτυπάει τα χέρια του και να φωνάζει, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα δεκάδων πολιτών που περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο. Οι φωνές του νεαρού και η πολυκοσμία γρήγορα έφεραν κι άλλο κόσμο μπροστά από το μαγαζί όπου βρισκόταν ο Γάλλος. Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, εκείνοι που έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα και τις φωτογραφικές τους μηχανές και απαθανάτισαν το πρωτοφανές θέαμα.

Έπειτα από λίγη ώρα, ωστόσο, έφτασαν στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και της Πυροσβεστικής, οι οποίοι στο μεταξύ είχαν ειδοποιηθεί από περαστικούς. Τελικά, ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκε η απαραίτητη φαρμακευτική περίθαλψη, καθώς - σύμφωνα με πληροφορίες - δεν είχε συνείδηση των πράξεών του.

Αυτός φαίνεται ότι ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν κινήθηκαν νομικές διαδικασίες εις βάρος του...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News