default-image

ΕΛ.ΑΣ.: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση-Βρέθηκαν 17 χασισοφυτείες

Κρήτη
ΕΛ.ΑΣ.: Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση-Βρέθηκαν 17 χασισοφυτείες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο, Χανιά και Ηράκλειο, για τον εντοπισμό φυτειών δενδρυλλίων κάνναβης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, συνολικά εντοπίστηκαν 17 φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε δεκατέσσερις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές εντοπίστηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν 1.751 δενδρύλλια κάνναβης.

Για την καλλιέργεια μίας φυτείας συνελήφθη ένας 32χρονος, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.

Αναλυτικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 18.08.2015 έως 20.08.2015, εντοπίστηκαν σε δεκατέσσερις διαφορετικές αγροτικές και ορεινές περιοχές του δήμου Μυλοποτάμου 17 φυτείες κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 1.751 δενδρύλλια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, αλλά και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 18.08.2015 έως 20.08.2015 συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης, στους τρεις νομούς, με τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου, της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης, και της Ομάδας Ειδικών Αποστολών Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News