default-image

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη στην Κρήτη

Κρήτη
Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα πλαίσια της συνέχισης της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη σε χώρους δουλειάς, γειτονιές και χωριά σε όλη την Κρήτη και με την οποία καλεί την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα σε συμπόρευση και κοινή δράση με το ΚΚΕ, για να οργανωθεί η αντίσταση στα αντιλαϊκά μέτρα, μετά και την ψήφιση του 3ου μνημονίου, εντάσσεται και η τετραήμερη περιοδεία στους νομούς της Κρήτης, του Χρήστου Κατσώτη, βουλευτή του ΚΚΕ. Η περιοδεία θα επικεντρωθεί σε εργασιακούς χώρους του κλάδου του τουρισμού και τα προβλήματα των ξενοδοχοϋπαλλήλων και των υπόλοιπων εργαζομένων του κλάδου καθώς και των αυτοαπασχολούμενων και μικρών ΕΒΕ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του βουλευτή του ΚΚΕ:

-Τρίτη 25 Αυγούστου: Το πρωί θα περιοδεύσει στο αεροδρόμιο των Χανίων και σε ξενοδοχεία της πόλης και το απόγευμα σε ξενοδοχεία στην Γεωργιούπολη και τον Καβρό Χανίων.

-Τετάρτη 26 Αυγούστου: Το πρωί θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Ρεθύμνου.

-Πέμπτη 27 Αυγούστου: Το πρωί θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Δήμου Χερσονήσου και το απόγευμα θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ στις 8μμ, στο πάρκο Γεωργιάδη.

-Παρασκευή 28 Αυγούστου: Το πρωί θα περιοδεύσει σε ξενοδοχεία του Αγ. Νικολάου και το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΚΝΕ στις 8μμ, στην λίμνη του Αγ. Νικολάου, στα πλαίσια του 41ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News