Ειδήσεις

Μιχ.Καρχιμακης:" Η πιο χυδαία αποστασία, και εκτροπή"

Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε ο πρώην βουλευτής αναφερόμενος στην αποστασία που έγινε σε βάρος του εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, ο Μιχάλης Καρχιμάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Καλό θα είναι όταν μιλά οποιοσδήποτε σήμερα για αποστασίες μην ξεχνά να αναφέρεται και στην ποιο χυδαία αποστασία, στην ποιο χυδαία θεσμική εκτροπή που έγινε σε βάρος του εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, από μια μειοψηφία εσωκομματικών δυνάμεων που έπαιξαν το παιγνίδι των οικονομικών και των πολιτικών επιδιώξεων διαφόρων.

Πόσο αυτό κόστισε στους πολίτες αυτής της χώρας και την χώρα την ίδια; (κυρίως στους αδύναμους και τους πραγματικούς δημιουργούς ) ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΑ.

Όμως για όλα αυτά δεν μιλάει σχεδόν κανείς.

Ακόμα και τώρα που όλοι διαπιστώνουν ότι δεν υπήρχε άλλος δρόμος και που η μοναδικές πρωτοβουλίες μας έπρεπε να είναι οι μεταρρυθμίσεις, οι προοδευτικές, με στόχο την δημιουργία κανόνων και την εισροή υποκλαπέντος η υπονομευμένου πλούτου αλλά και με παράλληλο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης και διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης της χώρας.

Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.

Γιατί και η χώρα και οι άνθρωποι θα ήταν σε αλλά επίπεδα σήμερα, αν δεν είχε ανατραπεί ο εκλεγμένος Πρωθυπουργός του 44% και εάν είχε ολοκληρώσει την συνταγματική τετραετία με βάση την εντολή του Ελληνικού λαού στις εκλογές του 2009.

Σχόλια