default-image

Φιλικά σε όλη την Κρήτη για το Ρέθυμνο

Μπάσκετ
Φιλικά σε όλη την Κρήτη για το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν επίσημα οι υποχρεώσεις του Ρέθυμνο Cretan Kings με την απουσία πάντως του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική μας ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του Φώτη Κατσικάρη.

Απόντες θα είναι και οι διεθνείς με την Ολλανδία Ρόλαντ Σάφτενααρ και Σάρλον Κλουφ, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα της Τουλίπας στο Ευρωμπάσκετ.

Οι υπόλοιποι παίκτες αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών, ενώ να επισημάνουμε ότι το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και απομένει η ανακοίνωση του Ηλία Θεοδωρίδη που έχει, πάντως, συμφωνήσει. Το πλαίσιο της προετοιμασίας του το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει προγραμματίσει οκτώ δυνατά φιλικά παιχνίδια και μάλιστα θα διεξαχθούν και τα οκτώ στην Κρήτη καθώς η διοίκηση αποφάσισε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις στην Αθήνα που περισσότερο κουράζουν και λιγότερο βοηθούν την ομάδα.

Για αρχή το προπονητικό τιμ επέλεξε πιο αδύνατους αντιπάλους και σιγά-σιγά ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Πρεμιέρα στα φιλικά θα κάνει την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου και μάλιστα στο Ηράκλειο. Για την ακρίβεια η ρεθυμνιώτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει στο κλειστό στα Δύο Αοράκια το Ηράκλειο, ενώ θα ακολουθήσει νέο φιλικό των δύο ομάδων το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου αυτή τη φορά στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Ρεθύμνου θα μπουν στα… βαθιά καθώς θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό σε δύο πολύ δυνατά παιχνίδια. Το ένα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Μ. Μερκούρη» στο Ρέθυμνο και την αμέσως επόμενη μέρα (19/9) στο κλειστό στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο.

Η προετοιμασία του Ρεθύμνου θα συνεχιστεί στο γήπεδο και το τριήμερο 24-26/9 θα πραγματοποιηθεί το 5ο διεθνές τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» με τη συμμετοχή της ΑΕΚ και της Fraport Skyliners Frankfurt. Φέτος το τουρνουά θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κλαδισού στα Χανιά.

Ο κύκλος των φιλικών παιχνιδιών θα κλείσει στο Ρέθυμνο με δύο δυνατά παιχνίδια απέναντι στη Νέα Κηφισιά 1 και 2 Οκτωβρίου.

Οι ακριβείς ώρες διεξαγωγής των φιλικών αναμετρήσεων αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων έχει ως εξής:

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου: Ηράκλειο - Ρέθυμνο (Δύο Αοράκια)

Σάββατο 12 Σεπτέμβριου: Ρέθυμνο - Ηράκλειο (Μελίνα Μερκούρη)

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου: Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός (Μελίνα Μερκούρη)

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου: Ρέθυμνο -Παναθηναϊκός (Δύο Αοράκια)

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου: Ρέθυμνο - Φρανκφούρτη (Κλαδισός)

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ - Ρέθυμνο (Κλαδισός)

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου: ΑΕΚ - Φρανκφούρτη (Κλαδισός)

 Πέμπτη 1 Οκτωβρίου: Ρέθυμνο - Κηφισιά (Μελίνα Μερκούρη)

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου: Κηφισιά - Ρέθυμνο (Μελίνα Μερκούρη)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News