default-image

Συναυλία Μικρούτσικου, Μπάση, Αντωνοπούλου στον Άγιο Νικόλαο

Πολιτισμός
Συναυλία Μικρούτσικου, Μπάση, Αντωνοπούλου στον Άγιο Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια μοναδική συναυλία, με τρεις σπουδαίους καλλιτέχνες, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Πέμπτη 27 Αυγούστου στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος θα μας ταξιδέψει, με αγαπημένα τραγούδια από το έργο του "Σταυρός του Νότου", αλλά και διαχρονικές επιτυχίες λαϊκού βιώματος, όπως "Πατησίων και Παραμυθιού γωνία", "Πάντα γελαστοί", "Ελένη", "Ατομική ενέργεια", "Η Πιρόγα", η "Ρόζα" κ.ά., τα οποία ερμηνεύονται από τρεις σπουδαίες φωνές μαζί με μία υπέροχη ορχήστρα και τον ίδιο τον συνθέτη, Θάνο Μικρούτσικο, στο πιάνο, αλλά και άλλες γνωστές επιτυχίες άλλων συνθετών.

Σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ, τόσο ο Δημήτρης Μπάσης με τη ρωμαλέα, λαϊκή φωνή του και τις πολύ ιδιαίτερες ερμηνείες όσο και η Ρίτα Αντωνοπούλου, πολυφασματική, με ακρίβεια και πειθαρχία, μεταφέρουν το τραγούδι από τη σκηνή στο κοινό για να το απογειώσουν.

Με λαϊκά αλλά και αγαπημένα τραγούδια οι τρεις καλλιτέχνες "επισημαίνουν" επί σκηνής το ουσιαστικό περιεχόμενο του τραγουδιού, λέγοντας τελικά ότι η ιστορία δεν πρέπει να γίνεται σιωπή.

Προπώληση: 10 ευρώ

Φοιτητικό-ανέργων: 10 ευρώ

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Σημεία προπώλησης:

Πολυχώρος "Περίπου", 28ης Οκτωβρίου 25, τηλ. 28410-24876

Alexis Sport, Πολυτεχνείου 4, τηλ. 28410-26058

Κρατήσεις: 6933-413060.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News