default-image

9 εκατ. € από την Περιφέρεια για δράσεις κοινωνικού σκοπού

Κρήτη
9 εκατ. € από την Περιφέρεια για δράσεις κοινωνικού σκοπού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρεις αποφάσεις του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη ξεκίνησε η ενεργοποίηση του Ε.Π. Κρήτη 2014-2020, με την έκδοση τριών προσκλήσεων συνολικού προϋπολογισμού 9.061.551,00 ευρώ που αφορούν σε δράσεις που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Αναλυτικά οι προσκλήσεις αυτές αφορούν:

  • Στην παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων) θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων και παιδιών, για το έτος 2015-2016, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Παιδικούς Σταθμούς και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) στην Περιφέρεια Κρήτης με προϋπολογισμό 7.051.665,00 €.
  • Στην παροχή σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων) θέσεων φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων και παιδιών (ΜΕΑ), για το έτος 2015-2016, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας και Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και ατόμων ΜΕΑ (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ) στην Περιφέρεια Κρήτης με προϋπολογισμό 121.761,00 €.
  • Στην παροχή εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης σε μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κρήτης για το σχολικό έτος 2015-2016 με προϋπολογισμό 1.888.125,00 €.

Πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία των προσκλήσεων στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης ΕΠ Περιφέρειας Κρήτης www.pepkritis.gr/ses/προσκλήσεις/

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News