default-image

Στη "φάκα" 44χρονος τσαντάκιας στο Ηράκλειο

Κρήτη
Στη "φάκα" 44χρονος τσαντάκιας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά φορές είχε "χτυπήσει" τσαντάκιας στο Ηράκλειο, ο οποίος, περνώντας δίπλα από ανυποψίαστες γυναίκες με τη μοτοσυκλέτα του, αφαιρούσε τσάντες και πορτοφόλια με χρήματα, κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα και έγγραφα.

Την τελευταία φορά, όμως, πιάστηκε στη "φάκα" από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και μαζί με αυτόν βρέθηκε και η έσχατη λεία του, η οποία επεστράφη στην κάτοχο, μια 51 γυναίκα. Με τη σύλληψή του οι Αρχές εξιχνίασαν όλες τις κλοπές που διαπράχθηκαν από τον 44χρονο με τον ίδιο τρόπο, ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη, κατηγορούμενος για κλοπή.

Αναλυτικά, η σύλληψη του 44χρονου τσαντάκια έγινε χθες (18.08.2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.

Ο δράστης, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα, προσέγγισε μια 51χρονη γυναίκα, η οποία κινούνταν πεζή, αφαίρεσε το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ συνελήφθη λίγο αργότερα από κληθέντες αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι ο 44χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τις 05.08.2015 έως και τις 17.08.2015, χρησιμοποιώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα αφαίρεσε από επτά γυναίκες, ηλικίας από 28 έως 72 ετών, οι οποίες κινούνταν πεζές, τις τσάντες τους, που περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό 1.360 ευρώ, έξι κινητά τηλέφωνα, τρία ζευγάρια γυαλιά ηλίου και οράσεως και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Στην κατοχή του 44χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το πορτοφόλι της 51χρονης, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διάπραξης αξιόποινων πράξεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News