default-image

"Ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος πάει διακοπές" στο Ηράκλειο

Πολιτισμός
"Ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος πάει διακοπές" στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη θεατρική παράσταση για παιδιά "Ο γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος... πάει διακοπές", βασισμένη στο παραμύθι της Στέλλας Μιχαηλίδου, παρουσιάζει σήμερα στο Ηράκλειο το Μικρό Θέατρο Λάρισας. Η παράσταση θα ανέβει στο κηποθέατρο "Νίκος Καζαντζάκης" στις 9:30 το βράδυ.

Μία ιστορία με θέμα την ανατροφή και τα όρια στη σχέση μητέρας και παιδιού. Η υπερπροστατευτική μαμά του γαϊδάρου του Μένιου του παραχαϊδεμένου, με την "αγάπη" της χωρίς συγκρατημό, έκανε το γαϊδούρι της γάιδαρο σωστό! Χαϊδεύοντάς τον υπερβολικά και στερώντας τον από κάθε ευθύνη, τον εμποδίζει να μεγαλώσει και τον οδηγεί σε απομόνωση μέχρι τη στιγμή που...

Ο "Γάιδαρος ο Μένιος ο παραχαϊδεμένος..." σε μια σπιρτόζικη διασκευή με μουσική, ρυθμό και εικόνες παρμένες από την οικογενειακή καθημερινότητα. Μια κωμική θεατρική απόδοση του παραμυθιού που, φυσικά, δε θα μπορούσε παρά να μείνει απόλυτα πιστή στα ουσιώδη νοήματα του συγγραφέα. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και τα ευφάνταστα κοστούμια θα σας ταξιδέψουν με μαγικό τρόπο στην εξέλιξη του παραμυθιού.

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Πούλης-Δήμητρα Κωνσταντίνου. Σκηνοθεσία: Γιώργος Πούλης. Διασκευή: Βαλεντίνο Βαλάσης. Σχεδιασμός φωτισμών: Πασχάλης Λόκας. Ειδικές κατασκευές: Βαλεντίνο Βαλάσης. Γραφιστικά: Στέλιος Καλογεράκης. Σχεδιασμός και κατασκευή κοστουμιών: Ελένη Ψύρρα. Χορογραφία-Κίνηση: Βαλεντίνο Βαλάσης. Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης. Γενική είσοδος: 9 ευρώ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News